Romantična vikend putovanja u dvoje

Romantična vikend putovanja u Hrvatskoj

Romantika i stvaranje novih uspomena ono su što održava žar u vezi, zar ne? Pročitajte preporuke za romantična vikend putovanja u Hrvatskoj.

Uspješne veze zahtijevaju osim esencijalne ljubavi i puno truda te obazrivosti prema partneru i to ne samo na početku veze već i kako vrijeme prolazi. Kratko vikend putovanje u dvoje idealan je način da iznenadite partnera i pokažete da vam je stalo te da se niste prepustili ritmu svakodnevice i navikama. Zabava tijekom kratkog zajedničkog putovanja postat će nova uspomena zbog koje ćete željeti češće odmaknuti se s voljenom osobom od svega što svakodnevica predstavlja. Stres i brige barem na kratko zamijenit će smijeh i veselje i zasigurno ćete voljeti svaku zabavnu sekundu tog zajedničkog putovanja.

Istražili smo koje je najbolje mjesto za putovanje u dvoje na hrvatskoj obali.

Putovanja u dvoje u Hrvatskoj

Čak i samo dan ili dva zajedničkog odmora u željenoj destinaciji predstavljat će odmak od rutine i osigurat će vam jasno vidljive promjene na bolje u vezi.

Ako ste počeli osjećati monotoniju u vezi i da je većina segmenata vaše veze navika, vikend putovanja savršen su način ponovnog povezivanja s partnerom. Nove uspomene su ono što parove zbližava. Ukoliko je pak vaša veza u „krizi”, vikend putovanje je savršena prilika za razgovor i rješavanje problema. Ponekad u vezama prođu i mjeseci bez istinski smislenog razgovora ili kvalitetnog provođenja vremena, već samo u dogovorima oko djece, obveza, usputnih planova s prijateljima. Sigurni smo da će se većina parova koji su bili na vikend romantičnom putovanju složiti da im je to kratko vrijeme provedeno daleko od ostatka obitelji, posla, obveza, prijatelja pa i svakodnevnog vremena (bespotrebno) utrošenog na aktivnosti poput surfanja internetom, gledanja televizije ili pregledavanja društvenih mreža pružilo priliku da ponovno pronađu sami sebe, jedno drugo i prisjete se romantike te provedu zabavno vrijeme zajedno.

Osvježite vezu vikend putovanjem

Organiziranje vikend putovanja zaista nije nešto što nije moguće isplanirati u kratkom periodu, a na taj način ćete partneru pokazati da ste spremni učiniti sve za ljubav i da ćete pronaći jedinstvene načine kako biste pokazali da vam je stalo. Period prije odlaska na romantično vikend putovanje osigurat će vam trenutke zajedničkog radovanja. Ukoliko je voljena osoba fleksibilna i ne traži detalje o putovanju – iznenađenju, kako biste isto učinili još uzbudljivijim, unaprijed se pobrinite za sve pojedinosti i aranžmane. Prilikom razmišljanja o idealnom vikend putovanju na prvo mjesto svakako stavite preferencije partnera i budite kreativni. Određeni parovi zajedničke trenutke sreće i romantike pronaći će u opuštajućem putovanju, dok će drugi željeti da im je svaki zajednički trenutak ispunjen nekom drugom aktivnošću. Za neke je to zabačeno mjesto okruženo zelenilom brda i gora uz adrenalinske aktivnosti, za druge opuštanje uz koktel i romantične zalaske sunca u more, dok za treće idealnu destinaciju predstavlja posjet živopisnom gradu bogate povijesti i kulture. Za svaki par postoji mjesto u Hrvatskoj koje će stvoriti dobro raspoloženje i podariti vam nove uspomene.

Saznajte gdje uživati u romantičnom odmoru u dvoje.

Ovisno kojem o tri prethodno navedenih parova pripadate, u nastavku vam donosimo prijedlog destinacija vaših romantičnih vikend putovanja u Hrvatskoj.

LJUBITELJI PRIRODE

Lika – bilo da se odlučite na zajedničke trenutke provedene pješačenjem Terezijanom, posjetu špilji Grabovači ili vrilu Gacke, ima li boljeg odmaka od stresa nego u okruženosti zelenilom i žuborom vode.

Srijem – odlučite li se na vikend putovanje u Ilok, uživat ćete u prostranstvima vinograda i impozantnom Dunavu.

Međimurje – što li je bolje od romantičnog vikenda, no upuštanje u termalnim vodama ovog kraja koji predstavlja „sjeverna vrata” Hrvatske.

Odmor u prirodi u dvoje

LJUBITELJI ROMANTIKE

Šetnice, parkovi, kafići i restorani smješteni uz obalu jednog od najromantičnijih gradova Europe – Opatiji, „staroj dami” austro-ugarskog šarma.

Želite li tijekom hladnijih mjeseci uživati u toplijim krajevima, ne morate otići na daleka putovanja. Uputite se na najsunčanije hrvatske otoke Vis ili Hvar te uživajte u D – vitaminu i spokoju ovih mjesta izvan turističke sezone.

Dvorci, jezera i ljubavne priče nekih davnih vremena podsjećaju pomalo na bajku. Posjetite li Trakošćan, romantika je zajamčena.

Romantični vikend odmor

LJUBITELJI KULTURE

Ukoliko ste kao par kompatibilni i što se tiče putovanja te volite zaviriti u svaki kutak, muzej i saznati sve o povijesti i kulturi mjesta koji posjećujete na vašoj bi se listi trebali naći spomenicima bogat Split, Trogir ili bajkoviti Rovinj.

Tražite ili apartman ili pak villu za romantični odmor, pogledajte ponudu na specijaliziranoj platformi Privatni Smještaj.

Razgledavanje muzeja u dvojePročitajte više o odmorima za parove u Hrvatskoj na portalu Privatni Smještaj.