Mnogima od nas zadaci kojima nema kraja, dugi dani u uredu i naravno popratni stres, utječu ne samo na zdrav način života, već i na odnos s voljenom osobom. Želite li opustiti dušu, tijelo i posvetiti se samo voljenoj osobi, savjetujemo vam da si odvojite pet minuta vremena za ovaj članak i počnete s planiranjem vikend ili cjelotjednog wellness odmora u dvoje.

Kada razmišljamo gdje uživati u romantičnom odmoru u dvoje u Hrvatskoj, samostalno se nameće Dubrovnik, zar ne?

Kako je Dubrovnik postajao poznatiji u svijetu, tako se razvijala i ponuda turističkih objekata, pa se tako u Dubrovniku mogu pronaći smještaji za svačiji budžet, ukus i  opuštanje. Od soba s doručkom ili bez, cjenovno prihvatljivih studija preko modernih apartmana, pa sve do kuća za odmor, wellness hotela, na vama je samo da odaberete.

Na prvi pogled čini se kao ono najbolje od Venecije s primjesom Toskane, no istodobno tako jedinstven i arheološki očuvan. Srednjovjekovni grad bogate kulturno - povijesne baština, romantičnog mediteranskog krajolika i zalazaka sunca koji su svakog predvečerja u drugim bojama. To su samo neki od razloga zašto je taj grad naš odabir najboljeg mjesta na hrvatskoj obali za romantično putovanje u dvoje. Kada netko pita koji grad je najbolji za putovanja za dvoje - najbolje mjesto na hrvatskoj obali, odgovor je Rovinj.

Velika većina nas zamišlja medeni mjesec na nekoj dalekoj destinaciji koja u najmanju ruku uključuje putovanje avionom, pješčane plaže, kokosove palme i plivanje među tropskim ribicama. Putovanje u egzotične krajeve uvijek je posebna radost i omogućuje upoznavanje novih kultura, ali i različite običaje, temperamente i arhitekturu možete upoznati i u blizini. U nastavku pročitajte kojih su to 5 najboljih destinacija za medeni mjesec u Hrvatskoj.