Wellness odmor za parove

Wellness za parove

Mnogima od nas zadaci kojima nema kraja, dugi dani u uredu i naravno popratni stres, utječu ne samo na zdrav način života, već i na odnos s voljenom osobom. Želite li opustiti dušu, tijelo i posvetiti se samo voljenoj osobi, savjetujemo vam da si odvojite pet minuta vremena za ovaj članak i počnete s planiranjem vikend ili cjelotjednog wellness odmora u dvoje.

Sve veći broj ljudi danas ne želi odmor provesti isključivo u ljenčarenju, gledajući u horizont i na taj način resetirati um. Dapače, mnogi koji planiraju godišnji odmor žele i tijekom odmora održavati svoj um i tijelo aktivnima. Opuštajuće, ugodno i lijepo okruženje, zdrava i raznolika gastronomska ponuda i tjelesne aktivnosti sve češći su vid odmora parova. Bilo da je riječ o masažama, plivanju u bazenima s kockama leda ili pak yogi i pilatesu, odabirom idealnog wellness paketa s godišnjeg odmora vratit ćete se puni snage, a um će biti spreman za sve nove zadatke koji slijede po povratku u ured.

Pročitajte i koja su najbolja mjesta na za dvoje na hrvatskoj obali.

Obdnovite romantiku u vezi

ZAŠTO WELLNESS ODMOR?

Koliko ste se puta zatekli kako razmišljate o činjenici da vrijeme prolazi, a vaše veze sve više postaju navikama. Svi znamo da dugotrajne veze zahtjevaju održavanje romanse na životu svaki dan u godini i da je potrebno što češće osigurati kvalitetno vrijeme s voljenom osobom. Ako osjećate da ste se udaljili s partnerom, wellness – romantično putovanje moglo bi vam pomoći da se usredotočite na svoju vezu, obnovu i jačanje cjeloživotne veze.

Wellness odmarališta i/ili centri nude rijetko i dragocjeno mjesto za pojedince, parove, obitelji ili pak prijatelje u potrazi za zdravim utočištem i odmakom od ubrzanog načina života koji je sve rasporostranjeniji u suvremenom društvu. Na ovim opuštajućim i osnažujućim vježbama možete nahraniti i revitalizirati tijela, umove i psihu kako biste postigli ili povratili visoku razinu osobnog wellnessa.

Male wellness oaze u Hrvatskoj

Odaberete li wellness odmorišta/ centre, zasigurno ćete osjetiti barem jednu od prednosti:

  • Provest ćete vrijeme zajedno s voljenom osobom
  • Vrijeme će biti fokusirano isključivo na prednostima za um i tijelo
  • Posvetiti se sebi i voljenoj osobi
  • Revitalizirat ćete tijelo, um i psihu
  • Prepustit ćete se rukama stručnjaka i tretmanima podmlađivanja u poticajnom okruženju
  • Razina stresa će se uvelike smanjiti
  • Naučit ćete vježbe za poboljšanje držanja i zdravlje tijela
  • Određeni wellness paketi nudit će vam i prehrambene blagodati „čiste“ prehrane itd.
Detox programi u wellness centrima

KAKO IZABRATI IDEALNI WELLNESS PAKET?

Tko bolje zna što vama predstavlja idealni wellness odmor, no do vas samih. Naravno, prije planiranja, obavezno porazgovarajte s parterom i balansirajte plan putovanja i wellness pakete na način da ste oboje zadovoljni. Bilo da je riječ o uživanju u raznolikom masažama, bazenima i hidromasažnim bazenima, saunama ili pak želite iskušati programe detoksikacije, yoga i pilates vježbi, ponude u Hrvatskoj su zaista raznolike, a ovise o onome što vas interesira, vremenu trajanja vašeg godišnjeg odmora i budžetu.

Masaže vrućim kamenjem

WELLNESS ZA PAROVE U HRVATSKOJ

Bilo da planirate odsjesti u hotelu te si priuštiti cijeli wellness paket ili najmeravate samostalno rezervirati privatni smještaj te potom željene wellness tretmane, ponuda u Hrvatskoj ne nedostaje.

Ako si želite priuštiti wellness odmor na području kontinentalne Hrvatske, najveći problem bit će vam odlučiti se u mnogobrojnoj ponudi. Zagreb, Ogulin, Tuhelj, Bizovac, Osijek, doslovno trebate razmisliti o željenoj destinaciji, a u većini većih gradova i mjesta s termalnim izvorima, nudit će vam se wellness ponnude. Termalni izvori, slane sobe, masaže, usluge njege lica i tijela već su standardne ponude, no u kontinentalnoj Hrvatskoj moći ćete uživati i u ayurvedskim programima ili pak neobičnim beuty paketima na bazi čokolade ili tradocionalnog hrvatskog bilja.

Aromaterapija

Ukoliko vam je draže uživati u wellness odmoru uz pogled na more, Istra, Kvarner i Dalmacija nude bogatu ponudu wellness i/ili beauty centara, ovisno što je vama draže. Mnogi centri uzduž Jadrana uređeni su u skladu s fend-shui ne bi li okruženje bilo što poticajnije za opuštanje, a zvukovi i glazba u centrima pomoći će vam u dosezanju meditativnog stanja. Grijani morski bazeni, bazeni s ledom, aromatizirani tuševi ili pak tretmani s ljekovitim biljem, planovi zdrave prehrane, aromaterapija, rituali s zlatom ili pak neobična vinoterapija, vjerujemo da vam neće biti lako odlučiti se s obzirom na šaroliku i bogatu ponudu.

Nego, jeste li već rezervirali svoj smještaj i željene wellness pakete?😍

Saznajte gdje uživati u romantičnom odmoru u dvoje.