Kuće za odmor uz Jadran

KUĆE ZA OBITELJSKI ODMOR UZ MORE

Moderne ili tradicionalne, s bazenom, dječjim igralištem ili pak teniskim terenima, kuće za obiteljski odmor uz more idealan su izbor obitelji koje žele u svoj godišnji odmor unijeti I dašak luksuza.

Unajmljivanje kuće za obiteljski odmor predstavlja savršeni recept za istinski kvalitetno zajedničko provođenje vremena obitelji: od vrhunski opremljenih kuhinja, prostranih zajedničkih prostorija, privatnih bazena i drugih jedinstvenih sadržaja za novo, zajedničko obiteljsko iskustvo.

Svi znamo da je tijekom obiteljskog ljetovanja zabava kako za one manje, tako i roditelje u fokusu i tijekom samog planiranja godišnje odmora. Odabir idealne kuće za odmor postaje ponešto kompleksniji kada se na umu imaju djeca koja neprestano žude za novim oblicima zabave. Naravno, u odabir je važno uključiti i vlastite potrebe, bilo da je riječ o odlično opremljenoj kuhinji ili okućnici iz koje se pruža predivan pogled u kojemu ćete u potpunosti moći uživati kada djeca zaspu. Biljarski stol, penjalice u vrtu ili grijani bazen, u Hrvatskoj je ponuda kuća za odmor zaista raznolika i sigurni smo kako ćete biti u dilemama prilikom odabira. Izgled samih kuća za odmor bit će zasigurno jedna od top 3 specifikacija koje će vam pomoći da suzite izbor, svakako u obzir uzmite iskustvo koje pruža će ta kuća pružiti kao pozadina nezaboravnom odmoru.

Kuće za odmor u Hrvatskoj

Iako unajmljivanje kuće za odmor iziskuje „dublji džep”, svakako jedna od prednosti je ta što ćete sav sadržaj kuće za odmor poput privatnog bazena, vrtova, teretane, saune, hidromasažnog bazena, biljarskog stola, trampolina i dječjeg igrališta imati samo za svoju obitelj. Privatnost je dobrodošla stavka godišnjeg odmora, a odlučite li se unajmiti vilu hoćete li se odjenuti ili biti u kupaćem kostimu cijeli dan, ostaje na vama.

Drugi važan razlog je sigurnost. Većina kuća za odmor ima sigurnosne utičnice te ograđenu okućnicu pa tako dok vi pripremate roštilj, moći ćete biti bezbrižni dok se djeca kupaju u bazenu ili igraju u vrtu.

Igračke, igralište, hranilice za djecu i dječji krevetići oprema su velike većine kuća za odmor u Hrvatskoj što će vam svakako smanjiti količinu prtljage.

Uvijek nešto zaboravite kada idete na more? Pročitajte naš popis na https://portal.privatnismjestaj.hr/clanak/sto-ponijeti-na-more

Dječje igralište

Kuće za obiteljski odmor uz more

Obiteljima je važno da se osjećaju kao da su doma. Ljetovanje u kući za odmor omogućit će vam osjećaj doma s dozom luksuza ili ekstravagancije.

Prostranost kuća za odmor je svakako prednost. Najljepše uspomene su one s cijelom obitelji. Stoga, zašto na odmor ne biste poveli djeda i baku i ostale članove obitelji?

Posjedujete li kućnog ljubimca, u mnogobrojnim kućama za odmor oni su dobrodošli! Nećete trebati razmišljati tko će ga pričuvati tjedan dana, već će Vaš dlakavi ili pernati ljubimac biti VIP gost kuće za odmor, podjednako kao i svi ostali članovi obitelji.

Sa ili bez bazena, s pogledom na more ili okružene zelenilom okućnice, u nastavku vam donosimo presjek kuća za odmor uz Jadran koje bi mogle biti vaše odredište ovogodišnjeg ljetovanja.

KUĆA ZA ODMOR U RABU

Kuća za odmor Rab

Ova kuća za odmor nema bazen, ali ćete zato na dlanu imati cijelu staru jezgru Raba. Sastoji se od tri prostrane spavaće sobe, tri kupaonice, dvije terase, a opremljena je spravom za vježbanje, roštiljem i kaminom. Ono što je svakako plus ove kuće za odmor je da na ljetovanje možete povesti i kućnog ljubimca.

KUĆA ZA ODMOR ZORA

Kuća za odmor kod Labina

Nalazi se u blizini Labina tako da osim što ćete moći uživati u vanjskom bazenu, moći ćete uživati i u lijepim šljunčanim plažama Rapca. Okružena je vrtom veličine 400m2, a gostima na raspolaganju stoje i terasa, travnjak za sunčanje, suncobran, ležaljke, vrtni namještaj i roštilj.

VILLA BELLA VISTA

Villa se nalazi na istočnoj obali Istre

Nalazi se također u blizini Labina, u mirnom i opuštajućem okruženju. U ovoj kući za odmor moguć je boravak do 8 osoba, a sastoji se od 4 spavaće sobe i 5 kupaonica, a osim bazena I hidromasažnog bazena, zabavu vam nudi i stolni tenis, biljar ili pak sauna i sprave za vježbanje.

VILA MATA

Vila Mata nalazi se u Malinskoj

Ova kuća za odmor u Malinskoj idealan je odabir za sve one koji na ljetovanje žele povesti i širu obitelj jer se u ovoj kući može smjestiti čak 13 osoba. Ovaj smještaj se sastoji od 5 spavaćih soba i 6 kupaonica, prostrane terase i područja oko bazena te prostranog dnevnog boravka u kojemu će stati cijela obitelj!

Na našem portalu možete pronaći još zanimljivih tema o obiteljskom odmoru iz snova.