Top destinacije za najljepša romantična putovanja u dvoje

Top destinacije za najljepša romantična putovanja u dvoje

Bilo da slavite godišnjicu braka, razmišljate o prosidbi ili samo želite nakratko pobjeći sa svojom boljom polovicom, iznenaditi dragu osobu izletom uvijek je odličan odabir! Donosimo Vam top destinacije za najljepša romantična putovanja u dvoje.

Ono što svakako želite imati na umu prilikom odabira destinacije je omiljeni stil romantike Vaše partnerice ili partnera. Neki preferiraju aktivan odmor proveden u sportskim aktivnostima u gorkim krajevima, drugi mjesta s bogatom gastro ponudom, a treći izlet u grad uzduž Jadrana gdje mogu istraživati, a većini parova dovoljna će biti samo blizina voljene osobe i pogled u romantičan suton.

U nastavku saznajte naš top 3 destinacije za romantična putovanja u dvoje:

Istra

S obzirom na pristupačnost i dobru povezanost gradova u Istri, u kojem god gradu odlučite odsjesti, nećete pogriješiti s obzirom da su svi ostali gradovi udaljeni 40ak minuta vožnje autom. Svi koji vole bogatu istarsku kuhinju, predivne zelene brežuljke unutrašnjosti ili pak nasljeđe starih Rimljana i Mletaka, Istra je idealan odabir. Bogata ponuda soba i apartmana kao i jedinstvenih kuća za odmor omogućit će vam idealan romantični odmor baš po vašoj mjeri!

Zadar

Tisućljetni Zadar danas svojim posjetiteljima nudi pravo putovanje kroz vrijeme. No ne diči se grad Zadar samo bogatim povijesnim nasljeđem, već i ljepotama modernog doba poput  Morskih orgulje, arhitektonsko čudo koje valove mora zadarske obale pretvara u glazbenu kulisu, i Pozdrav suncu s kojih se pruža jedan od najromantičnih pogleda u suton na svijetu.

Split

S obzirom da je riječ o najvećem gradu na Jadranu, u Splitu nikad neće biti dosadno onima koji žele imati ispunjen svaki trenutak odmora. Naručiti hranu iz kakvog mondenog restorana, uzeti kavu za van i upijati sunce dok uživate u društvu svog partnera, prošetati se po Marjanu ili obaviti zajednički shopping, Split vam nudi sve!


Imate li u zamisli neku drugu destinaciju, u našu tražilicu upišite željeni grad, rezervirajte svoj boravak i uživajte u svakom trenutku zajedničkog odmora s voljenom osobom!