PAZITE SE PRIJEVARE! 1

PAZITE SE PRIJEVARE!

Mnogi ljudi, a i sami korisnici naše platforme www.privatnismjestaj.hr javljaju nam se u zadnje vrijeme vezano za uplatnice koje im neprestano stižu na kućnu adresu nudeći upis u Elektronički registar privatnog smještaja, te misleći da je riječ o našoj tvrtki i platformi.

Ovim putem ograđujemo se od navedenih dopisa i uplatnica s obzirom da korisnicima ne šaljemo uplatnice jer su sve informacije o našoj tvrtki, cijenama, kao i sami oglasi jasno i javno vidljivi na našoj platformi!

Lijepo molimo sve naše korisnike da ne “nasjedaju” na zaprimljene dopise te budite slobodni kontaktirati nas na mail info@privatnismjestaj.hr ili pozivom na 01/4093-363.

Ako zaprimite dopis, obratite pažnju na različite nazive, sjedišta kao i samu web adresu. Također, na internetu je moguće pronaći članke dnevnih novina i portala na temu tzv. Elektroničkog registra privatnog smještaja.

Cijena oglasa na www.privatnismjestaj.hr iznosi 220,00kn za period oglašavanja od godine dana, bez plaćanja provizija i bez ugovorne obveze! Od početaka djelujemo transparentno i dostupni smo svim našim korisnicima za bilo koju informaciju, stoga Vas molimo da budete pažljivi i ne uplaćujete novac bez da ste sigurni komu on ide!

Vaš Tim Privatnog Smještaja