Baška voda

Baška Voda, biser Makarske rivijere

Iako nije najveće mjesto u Makarskoj rivijeri, Baška Voda je najpopularnije mjesto na Makarskoj rivijeri. Usput rečeno,radi se o  50-ak kilometara priobalja koje se prostire od Gradca na jugu pa sve do Brela na sjeveru te pokriva mjesta kao što su Zaostrog, Tučepe, Podgoru, Drvenik, itd.

Baška Voda je udaljena desetak kilometara od Makarske, administrativnog središta Makarske rivijere te je prometno povezana s drugim mjestima i ostatkom Hrvatske preko žile-kucavice hrvatskog dijela Jadrana, Jadranske magistrale.

Baška Voda kao idealna ljetna destinacija

Radi se o mjestu koje je u potpunosti posvećeno turizmu.

Kao i većina mjesta na Makarskoj rivijeri, zimi je Baška Voda samotna i tiha, no već s Uskršnjim vikendom i s Prvim svibnjem (tijekom kojega se održava cjelodnevna fešta), Baška Voda se budi iz zimskog sna i postaje nezaobilazna i omiljena destinacija za mnoge domaće i strane goste.

Čiste i uredne šljunčane plaže zaklonjene gustim borovim hladom nagrađene su Plavim zastavicama, a duge šetnice uz more pozivaju na romantiku i romansu.

Baška Voda privlači i obitelji s malom djecom i mlade željne cjelonoćnog provoda kao i one koji svoj godišnji odmor ne mogu zamisliti bez adrenalinskih aktivnosti.

Zaljubljenici u aktivni odmor u Baškoj Vodi mogu jedriti, voziti jet ski, iznajmiti kajak, istraživati podmorje, biciklirati, a tu su i tereni za odbojku na pijesku, nogomet, košarku, itd.

Isto tako, svi oni koji se žele okušati u paraglidingu, u blizini Baške Vode je planina Biokovo, odakle mogu uzletjeti i uživati u panoramskom pogledu na Bašku Vodu i cijelu makarsku rivijeru, a ako vas je put nanio do Biokova, možete prošetati i po Nebeskoj šetnici koja se nalazi u Parku prirode Biokovo.

Nakon dnevnih aktivnosti i boravka na nekoj od plaža koje se ističu i urednošću i iznimnom opremljenošću, tijekom noćnog izlaska možete upoznati bogatu gastronomsku ponudu mjesnih restorana i konoba u kojima se tijekom ljetnih mjeseci čeka na red za sjedenje.

Domaća spiza, maslinovo ulje, riblji specijaliteti te dalmatinska rožata kao desert, gastronomske su delicije u kojima ćete uživati tijekom noćnog izlaska u Baškoj Vodi. Tu je i veliki izbor mesnih jela kao i nezaobilazne pizze, hamburgeri, paste, razna rižota, itd.

I dok će stariji i obitelji s djecom večer nastaviti šetajući po višekilometarskoj rivi i šetnici uz more, mladi će zabavu potražiti u nekom od noćnih klubova i beach barova u kojima provod traje do ranog jutra.

Budući da je Baška Voda mjesto u kojem će svoj komad raja pronaći svi tipovi gostiju, s pravom nosi epitet bisera Makarske rivijere.

Gdje odsjesti u Baškoj Vodi?

Kako je Baška Voda veoma popularno odredište za turiste iz cijelog svijeta, najbolje je na vrijeme rezervirati smještaj za iduću sezonu.

Da biste našli adekvatan smještaj u Baškoj Vodi ne trebate pretraživati internet do u beskonačnost. Dovoljno je tek da na našem portalu Privatni smještaj odaberete stranicu Apartmani u Baškoj Vodi i imat ćete mogućnost razgledati na desetke različitih apartmana koji se nalaze u užem i širem centru Baške Vode. Svaki predstavljeni apartman posjeduje svoju stranicu na kojoj možete razgledati fotografije unutrašnjosti apartmana kao i fotografije eksterijera te kroz detaljan opis možete saznati gdje se točno smještaj nalazi, koliko je udaljen od centra, trgovine, najbliže plaže, itd.

S vlasnicima apartmana možete stupiti u kontakt preko naznačenog telefonskog broja koji ćete vidjeti u desnom gornjem dijelu stranice, odmah ispod fotografija. Isto tako, svaki predstavljeni apartman na našem portalu posjeduje kontakt formu preko koje možete stupiti u kontakt s vlasnicima putem maila. Također, unutar kontakt forme nalazi se i odjeljak Check in / Check out-a tako da možete odmah upisati željene datume boravka kako biste dobili povratnu informaciju je li apartman u datim terminima slobodan.

Iskoristite priliku koja vam se pruža i odaberite smještaj u Baškoj Vodi preko portala Privatni smještaj te neka planiranje ovogodišnje ljetne avanture u Baškoj Vodi započne.

Vaš Privatni smještaj