Oglasite svoj smještaj brzo, povoljno i bez provizije na PrivatniSmjestaj.hr

3 KORAKA DO OGLAŠAVANJA DNEVNOG NAJMA BEZ PROVIZIJE

Svi koji se bave iznajmljivanjem smještaja za dnevni najam, znaju kako isti može biti odličan dodatni izvor prihoda, no i da je riječ o neprestanim ulaganjima, ponekad zahtjevnim gostima, ali i sve većim provizijama, strožim ugovornim obvezama i teško dostupnim korisničkim službama kako svjetskih, tako i domaćih platformi za oglašavanje.

U moru OTA kanala (internetskih stranica za rezervacije) veoma je teško odlučiti se gdje oglašavati svoj smještaj pa većina najčešće ide linijom manjeg otpora i ugovara suradnju s agencijama čija provizija iznosi i do 30% ili poznatim platformama koje su ponešto jeftinije, no i dalje je riječ o iznimno visokim iznosima naknada po ostvarenoj rezervaciji.

Moderno doba donijelo je odmak od klasičnog oglašavanja putem agencija i nameće samostalno vođenje oglašavanja pri čemu je ključno pronaći siguran i jednostavan oglasnik sa što fleksibilnijim uvjetima suradnje i naravno, što nižom naknadom.

Mladi tim stručnjaka hrvatske platforme za oglašavanje smještaja za dnevni najam – PrivatniSmjestaj.hr ističe kako im je cilj bio stvoriti platformu koja će biti prilagođena svim dobnim skupinama te gdje će se oglasi smještaja postaviti brzo, jednostavno i sigurno, a pri čemu će oglašavanje biti veoma isplativo.

PrivatniSmjestaj.hr je hrvatska platforma za oglašavanje dnevnog najma
Platforma PrivatniSmjestaj.hr

0% PROVIZIJE, FIKSNI IZNOS OGLAŠAVANJA, BEZ POSREDOVANJA

Cijena oglašavanja na PrivatniSmjestaj.hr temelji se na fiksnom iznosu od 220 kn/ 29€ za oglas u trajanju od godine dana. Oglašavanje je po principu jedna smještajna jedinica (soba, studio, apartman, kuća za odmor) = 1 oglas, no ekipa Privatnog Smještaja ističe da se iznajmljivači mogu slobodno javiti njihovoj korisničkoj službi kako bi im pripremili bolju cjenovnu ponudu ako posjeduju više jedinica koje žele oglasiti na PrivatniSmjestaj.hr.

Prilikom oglašavanja i/ili realizacije rezervacije preko platforme Privatnismjestaj.hr ne plaća se provizija. Naime, oglašivači u sklopu oglasa trebaju postaviti e-mail adresu koja neće biti javno vidljiva, ali putem koje će zaprimati upite gostiju s Privatnog Smještaja. Također, ukoliko iznajmljivač želi, može u sklopu oglasa ostaviti i telefonski broj. Dosadašnje iskustvo tima Privatnog Smještaja je da se veći postotak rezervacija ostvari upitom putem telefonskog poziva, no e-mailom.

Oglašavanje na platformi Privatni Smještaj je bez ugovorne obveze što znači da ako oglašivač želi, može u bilo kojem trenutku prekinuti oglašavanje, izbrisati oglas ili deaktivirati te potom opet aktivirati oglas neograničeni broj puta u periodu trajanja oglasa od godine dana.

POSTAVITE OGLAS U 3 JEDNOSTAVNA KORAKA

Objavite oglas dnevnog najma u 3 jednostavna koraka

Kako biste oglasili smještaje na platformi PrivatniSmjestaj.hr potrebno je besplatno se registrirati putem važeće e-mail adrese, Facebook ili Google profila. Po unosu e-maila i lozinke, na e-mail adresu bit će poslan e-mail s poveznicom koju se treba kliknuti kako bi se aktivirao profil.

Sljedeći i glavni korak je kliknuti gumb Predaj oglas. Sustav će tražiti osnovne informacije o oglašivaču/ iznajmljivaču te smještaju poput naziva, adrese, karakteristika i barem jedne fotografije (a maksimalno 30). Sve rubrike označene zvjezdicom (*) obavezno je ispuniti.

Nakon unosa podataka slijedi korak Pregled koji služi za pregled svih unesenih informacija. Ne brinite, ako ste nešto zaboravili ili želite izmijeniti uvijek se možete vratiti na prethodni korak ili naknadno urediti. Ako ste zadovoljni kliknite Spremi.

Zadnji korak je odabir željene metode plaćanja. Po zaprimljenoj uplati, oglas je aktivan narednih godinu dana od aktivacije.

IMATE PITANJA?

Kontaktirajte našu ekipu iz Službe za korisnike putem info@privatnismjestaj.hr, pozivom na 01/4093-363 ili nam se javite u inbox putem Facebooka. Također, rubrika Podrška može vam dati odgovore na sva dodatna pitanja.

Veselimo se suradnji!