Pronađite smještaj u izravnom kontaktu s iznajmljivačem

TRAŽITE IDEALAN SMJEŠTAJ ZA ODMOR?

Da se nas pita, barem jednom mjesečno uveli bismo obvezu odlaska na vikend izlete/ odmore, a svaka zaposlena osoba imala bi bar 30 dana godišnjeg odmora tijekom godine. No, svi znamo da su stvari drugačije i da svi živimo za onih tjedan dana ljetovanja, odlaska na skijanje ili neku omiljenu destinaciju i pritom većina nas traži što povoljnije smještaje.

PrivatniSmjestaj.hr specijalizirana je internetska stranica za rezervacije smještaja diljem Hrvatske. Prilikom oglašavanja smještaja i realizacija rezervacija oglašivači ne plaćaju proviziju, to naposljetku znači jeftinije iznose noćenja za goste. Naime, mnogi iznajmljivači veoma često na iznos noćenja pridodaju iznos provizije koju plaćaju različitim platformama, a postoje i određene stranice koje same pridodaju iznos svoje provizije na cijenu noćenja postavljenu od strane iznajmljivača.

Pronađite savršeni smještaj za odmor u Hrvatskoj!

KAKO PRONAĆI IDEALAN SMJEŠTAJ U HRVATSKOJ?

Platforma PrivatniSmjestaj.hr osmišljena je na veoma jednostavan način. Riječ je o preglednoj internetskoj stranici koja nudi mnoštvo specifikacija koje posjeduju svjetski OTA kanali.

Platformu je moguće koristiti na način da se besplatno registrirate e-mailom, Facebook ili Google profilom ili bez registracije. Besplatna registracija na platformi osigurava vam opciju OMILJENI putem koje je moguće spremiti sve oglase koji su vam zanimljivi. Nakon što kliknete oglase koji vas interesiraju, oni će se otvoriti u zasebnoj kartici. Pogledate li u desni gornji ugao prve fotografije oglasa vidjet ćete zvjezdicom te ako kliknete na nju, spremit ćete oglas među omiljene.

Na naslovnoj stranici nalazi se tražilica. Moguće je upisati naziv mjesta, točnu adresu ili ako niste sigurni gdje biste željeli provesti odmor, možete upisati Hrvatska. Ako ste upisali Hrvatska, mišem možete pomicati kartu i zumirati određeno područje kako biste vidjeli oglašene nekretnine na tom području.

Apartmani, sobe, studio i kuće za odmor

Nakon unosa mjesta ili pomicanja karte, izlistat će se svi smještaji. Sljedeći korak je filtiranje oglasa kako biste što jednostavnije pronašli idealni. Filtriranje oglasa je moguće kroz 10 različitih specifikacija kao što su check in/ out, broj gostiju, vrsta smještaja (soba, studio, apartman, kuća za odmor), broj kreveta, broj spavaćih soba, broj kupaonica, sadržaj smještaja, sadržaj sobe i kategorija. Također, oglasi se mogu filtirati i prema cijeni (od niže prema višoj i obrnuto) te prema popularnosti (najpopularniji te najmanje popularni oglasi).

U rubrici Opis iznajmljivači najčešće naznače dodatne specifikacije smještaja te pokoju važnu informaciju, stoga nemojte preskočiti čitanje te rubrike.

Kada ste pronašli smještaj za koji ste zainteresirani, u desnoj strani oglasa nalazi se kontakt obrazac putem kojeg možete kontaktirati iznajmljivača. Također, u sklopu mnogih oglasa nalaze se telefonski brojevi pa iznajmljivače možete kontaktirati i pozivom ili porukom. Tada samo nemojte zaboraviti reći/ napisati o kojem je smještaju riječ (naziv smještaja) jer mnogi iznajmljivači imaju više oglašenih jedinica i da ste oglas vidjeli na Privatnom Smještaju.

TU SMO ZA VAS

Imate li bilo kakvih pitanja, budite slobodni obratiti se našoj službi za korisnike na info@privatnismjestaj.hr ili 01/4093-363. Također, ako vam nedostaje ideja kamo putovati po Hrvatskoj, istražite naš portal na kojemu se nalaze mnogobrojni zabavni i informativni blog članci te zapratite naše Facebook i Instagram profile jer donosimo mnoštvo ideja kako i gdje provesti odličan odmor!