SMJEŠTAJI I APARTMANI U SELCU 1

SMJEŠTAJI I APARTMANI U SELCU

Mir, more, plaža, sunce… Samo su neke od najdražih ljetnih riječi koje vežemo uz savršen odmor na jadranskoj obali. Sve to možete pronaći u malom mjestu na Kvarneru, nedaleko od većih gradova Crikvenice i Rijeke.

Radi se o Selcu koje ima dugačku tradiciju turizma zbog svojih ljepota – čistog mora, svježeg zraka ispunjenog mirisom bora, i puno, puno sunca, čak 2500 sunčanih sati godišnje. Tko ne bi volio ljetovati na takvom mjestu? Privatne smještaje u Selcu možete rezervirati brzo i jednostavno na našem portalu, a evo što možete očekivati od smještaja i apartmana u ovom slikovitom mjestu Kvarnera.

SMJEŠTAJI UZ OBALU JADRANSKOG MORA

Mnogima je kriterij za odabir mjesta za ljetovanje i odabir apartmana na ljetovanju upravo blizina mora. Selce se geografski prostire u smjeru sjever jug uz obalu Jadranskog mora. Mjesto ne zalazi duboko u kontinent što znači gdje god da ste u Selcu, more vam nije daleko. Upravo takva rasprostranjenost omogućuje da je većina privatnih smještaja prvi red do mora, ali i da minimalno ima bar očaravajući pogled na more s terase. Kako je more svima glavni fokus na ljetovanju, važno je za znati da Selce nudi brojne plaže, a možda najvažnije što postoje sve vrste plaža. Možete birati između pješčanih, šljunčanih, betoniranih i kamenih plaža ovisno o tome volite li više druženje na plaži, sunčanje, plivanje i o tome putujete li sami ili s djecom. Možete birati između pješčane plaže Poli, pješčane i betonirane plaže Rokan, betonske plaže Polača i šljunčane i betonske plaže Karlovačko. Selce je malo mjesto, stoga u kojem god dijelu mjesta bili smješteni, ni jedna plaža vam neće biti daleko od smještaja, a automobile možete ostaviti na parkingu smještaja i uputiti se u šetnju do plaže. Ipak, ako već među ovim plažama imate favorita, provjerite njihovu lokaciju na karti, a potom putem karte na našem portalu možete pronaći smještaj najbliži toj plaži. Također, možete odmah upisati datume svog godišnjeg odmora kako bi vam se izlistani smještaji u Selcu koji su dostupni za datume koje želite.

SMJEŠTAJI I APARTMANI U SELCU 2
Izvor: privatna arhiva

KAKVE SADRŽAJE MOŽEMO PRONAĆI U SMJEŠTAJU

Između apartmana na našem portalu možete birati između onih za 2 gosta ili više gostiju, što znači da možete ljetovati s boljom polovicom ili nekim od prijatelja, a oni za više gostiju najpogodniji su za obitelji. Svi imaju osiguran parking što je veoma važno onima koji do Selca putuju automobilom. Svi apartmani moderno su uređeni i imaju ugodne terase s kojih se pruža pogled na more, kao što smo naveli, ono je u Selcu nezaobilazno. Na našem portalu smještaji su detaljno opisani, stoga prije rezervacije možete imati sliku o tome kako sve izgleda. U opisu domaćini često opišu koliko je smještaj udaljen od nekih važnih lokaliteta kao što su plaže i centar grada, ali spomenu i neke važne sadržaje kao što su klima uređaj i Wi-Fi. U Dodatni troškovi i kućni red nalaze se informacije kao što su naplaćuje li se dodatno boravak kućnog ljubimca ili klima, a također piše i koje je vrijeme prijave i odjave iz smještaja. U Uvjetima rezervacije i uvjetima otkazivanja informacije su o tome koliko dana prije putovanja možete besplatno otkazati rezervaciju i koliki iznos koji ste uplatili zadržava domaćin u slučaju vašeg nedolaska.

SMJEŠTAJI I APARTMANI U SELCU 3
Izvor: privatna arhiva

ZAŠTO POSJETITI BAŠ SELCE?

Već smo naveli blizinu svih smještajnih jedinica moru, prekrasne plaže na kojima možete uživati, ali u Selcu postoji i dio povijesti koji možete istražiti. U centru mjesta nalazi se crkva Svete Katarine iz 19. stoljeća. Uz crkvu se proteže zeleni park u kojem možete uživati u pogledu na more. Niže od crkve nalazi se izvor vode Polača koji se naziva perilo jer su nekad stanovnici na njemu prali rublje. Danas je uređeno perilo tako da se na njemu može dobiti dojam kako je nekadašnje pranje odjeće izgledalo, a pored perila nalazi se mozaik stanovnice Selca u narodnoj nošnji. Izvana možete pogledati Kapelicu Sv. Katarine iz doba predromanike, ali ne možete ući unutra jer je zbog starosti zatvorena za posjetitelje. Kapela Sv. Josipa još je jedna sakralna građevina koja se nalazi u zelenom parku. Osim povijesnih znamenitosti mjesta, Selce je idealno za rekreativce koji vole šetnju, trčanje i vožnju biciklom. U Selcu se nalazi šetnica Zdravlja uz more, a proteže se od Uvale Slana u Selcu do Kaštela u Crikvenici. Nakon dana prožetih sunčanjem, kupanjem, razgledavanjem i šetnjom na šetnici Zdravlja, sjednite u neki od poznatih konoba, bistroa ili restorana u Selcu i počastite se mediteranskom večerom koja će vaše ljetovanje učiniti potpunim. Razlozi zašto posjetiti Selce očito je da su brojni, stoga ako posjedujete jedinicu privatnog smještaja u Selcu i odlučite je iznajmljivati, isti možete oglasiti potpuno besplatno na našem portalu. Na našem blogu možete pronaći upute kako to učiniti jednostavno i brzo, a u slučaju bilo kakvih pitanja naša ljubazna korisnička podrška stoji vam na raspolaganju.

SMJEŠTAJI I APARTMANI U SELCU 4
Izvor: privatna arhiva

Privatne smještaje, apartmane, studio apartmane, sobe i kuće za odmor u Selcu, ali i cijeloj Hrvatskoj, možete rezervirati putem našeg portala.