Na obali sjeverne Dalmacije, u srcu Jadranske obale smjestio se Biograd na Moru. Grad bogate i burne povijesti u Hrvatskoj koji privlači posjetitelje zanimljivim pričama iz svoje prošlosti, pogledima na Pašmanski kanal, prekrasnim plažama i morem. A jedna od najljepših plaža je zasigurno plaža Crvena Luka smještena u pješčanoj uvali i udaljena oko 3 kilometra od centra grada.

Nestalo vam je inspiracije za novu destinaciju za godišnji odmor? Ne brinite, otkrit ćemo vam malo pitoreskno mjesto Pisak na Omiškoj rivijeri koje će vas očarati sa svojom prekrasnom prirodom, ljubaznim domaćinima, plažama i kristalno čistim morem.

Makarska rivijera jedno je od omiljenih i najpopularnijih ljetnih destinacija među domaćima i turistima. Naročito Tučepi. Poznata je zbog svojih prekrasnih pješčanih i šljunčanih plaža, dugih šetnica, noćnog života, ali i zbog svoje raznovrsne turističke ponude. Neka od poznatijih mjesta među turistima zasigurno su Makarska, Podgora i Brela sa svojim prekrasnim uvalama, zelenilom i modrozelenim morem.

Zaputimo li se iz smjera sjeverne ili istočne Hrvatske prema moru magistralnom cestom, oko 50 kilometara južno od Karlovca stići ćemo u predio koji se najbolje može opisati riječju bajkovito. Mjestašce Rastoke i gradić Slunj žive okruženi prekrasnom prirodom koja ostavlja bez daha i očarava sve posjetitelje svojom ljupkošću.

Na zapadnoj obali Istre, oko 40 kilometara sjeverozapadno od Pule smjestio se Rovinj. Grad bogate prirodne i kulturne baštine zadnjih je desetljeća jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj. Bogata povijest, prekrasna priroda, atraktivne plaže poput plaže Zlatni rt, odlična gastronomska ponuda aduti su koji svake godine privlače velik broj posjetitelja u ovaj kraj na moru.