Zamke za iznajmljivače 1

Zamke za iznajmljivače

Koliko ste puta iznajmili svoj apartman ili sobu pa na kraju ostvarili manju cijenu od dogovorene? Koliko puta se “stvorila” provizija za posrednika? Koliko ste puta iznajmili apartman po cijeni od 60€, a gost vam je nevino u razgovoru spomenuo da ga je on platio 80€… Skrivena i ne tako mala provizija za posrednika? Zvuči poznato?

Tako je, i mi smo imali sličnih problema prilikom iznajmljivanja privatnog smještaja.

Kako izbjeći skrivene provizije?

Ako svaki puta iznova imate problema sa skrivenim posredničkim provizijama i gosti vas iznenade kada kažu koliko su stvarno platili noćenje u vašem smještaju, jedino što preostaje je dati im kontakt da vas izravno kontaktiraju uz onu starinsku metodu – vizitka u ruke uz nadu da je gost neće izgubiti do iduće godine. Iako bi ova metoda mogla biti rješenje za nekoliko stalnih gostiju koji vam se odluče nastaviti vračati svake sezone, neće riješiti problem novih gostiju koji će, vjerojatno, morati platiti i tu posredničku proviziju prije no što stupe u direktan kontakt s vama.

Sasvim ste sigurno zato došli do pitanja „Kako TRAJNO riješiti ovaj problem?“.

Uzmite stvari u svoje ruke

Jedini način da svake sezone stupite u direktan kontakt sa zainteresiranim gostima i tako izbjegnete nepotrebne posredničke provizije je samostalno oglašavanje vaših smještajnih jedinica na portalu Privatni Smještaj na stranici www.privatnismjestaj.hr.

Sve što trebate je uređaj koji se može povezati na internet i e-mail adresa, a sama predaja oglasa traje kraće od ispijanja jutarnje kave, svega par minuta.

Što dobivam na taj način?

Oglašavanjem svog smještaja na portalu Privatni Smještaj, www.privatnismjestaj.hr, predstavljate svoj smještaj i njegove kvalitete točno onako kako želite, postavljate točnu lokaciju smještaja na interaktivnu kartu tako da gost može vidjeti udaljenost do svakog njemu bitnog sadržaja (udaljenost do plaže, do ljekarne, do dućana…) i ono što je najvažnije, stupate u direktan kontakt sa zainteresiranim gostima. Sve to puno jeftinije nego na konkurentskim portalima. Cijene oglašavanja možete pronaći na našem službenom cjeniku.

Prednosti oglašavanja putem portala www.privatnismjestaj.hr su:

  • Oglašavanje bez posrednika.
  • Oglašavanje bez provizije.
  • Oglašavanje bez ugovorne obveze.
  • Jeftiniji od konkurencije.
  • Interaktivna karta.

Kako oglasiti svoj smještaj na Privatnom Smještaju?

Za oglašavanje na portalu Privatni Smještaj je potreban uređaj koji možete povezati na internet i e-mail adresa. Besplatnu registraciju možete izvršiti putem ovog linka. Odmah po verifikaciji vaše e-mail adrese možete pokrenuti proces predaje oglasa. Po dovršetku predaje oglasa dolazite na stranicu gdje vršite plaćanje oglasa na jedan od tri načina: karticom, PayPal-om ili uplatnicom.

Sretno sa oglašavanjem!

Sve oglase na našem portalu možete pronaći u našoj ponudi smještajnih jedinica.