SIGURNO I POVOLJNO OGLAŠAVANJE APARTMANA U 3 KORAKA 1

SIGURNO I POVOLJNO OGLAŠAVANJE APARTMANA U 3 KORAKA

U potrazi ste za portalom gdje možete oglasiti svoje turističke smještajne jedinice brzo, sigurno, povoljno i bez ikakvih ugovornih obveza? Ne tražite dalje, na pravom ste mjestu! Pročitajte članak i saznajte sve o hrvatskom portalu specijaliziranom za oglašavanje jedinica obiteljskog smještaja kao što su kuće za odmor, sobe, studija i najpopularnije smještajne jedinice – apartmani.

OGLAŠAVANJE APARTMANA I DRUGIH JEDINICA

Moderan portal www.privatnismjestaj.hr je hrvatski proizvod i osmišljen je kako bi se iznajmljivačima turističkih smještajnih objekata omogućilo jednostavno postavljanje oglasa i povoljno oglašavanje, a potencijalnim gostima nudi portal s odličnim specifikacijama gdje se na jednostavan i brz način može pronaći idealno mjesto odmora na području Republike Hrvatske! Oglašavanje smještajnih jedinica uvelike se promijenilo tijekom posljednjeg desetljeća i s time na umu vodili smo se tijekom kreiranja PrivatniSmještaj.hr-a. 

Osigurati jednostavnu objavu oglasa i jasnu pretragu bio je naš glavni cilj. Dok su nekada dominirale turističke agencije, danas se veliki broj iznajmljivača samostalno bavi oglašavanjem smještajnih kapaciteta te dočekivanjem gostiju.

Turizam je glavna grana ekonomije u Hrvatskoj, a oglašavanje apartmana i drugih smještajnih jedinica izvrstan je izvor dodatne zarade. U mnoštvu smještajnih jedinica, među mlađom populacijom najpopularnije jedinice su apartmani, studija i sobe; u sezoni 2020. najtraženije smještajne jedinice bile su kuće za odmor, a u sezoni 2021. i 2022. najvažnije bilo uopće naći slobodan smještaj. Vidjet ćemo što nam 2023. nosi…

Oglasite svoj smještaj brzo, povoljno i bez provizije na PrivatniSmjestaj.hr

JEDNOSTAVNO I TRANSPARENTNO OGLAŠAVANJE BEZ UGOVORNE OBVEZE

Da, sve što čitate je istina i nema nikakvih skrivenih troškova, a po pregledu oglasa i aktivaciji od strane Službe za korisnike PrivatniSmještaj.hr-a, oglas(i) će biti aktivan(-ni) trajno, a ukoliko oglas(e) želite deaktivirati javite se Službi za korisnike na 01/4093-363 ili putem info@privatnismjestaj.hr. Oglašavanje jedinica obiteljskog smještaja na našem portalu u potpunosti je besplatno, a na osnovne cijene noćenja, PrivatniSmještaj.hr pridodat će iznos naknade za održavanje portala i pružanje vezanih usluga koja uključuje PDV, a navedena naknada bit će prikazana zasebno, ali i u sveukupnom iznosu rezervacije.

S obzirom da je za iznajmljivače oglašavanje besplatno, bilo bi poželjno postaviti konkurentne cijene kako bi se osigurale pristupačne i korektne cijene smještaja potencijalnim gostima. Osigurali smo oglašavanje najpopularnijih smještajnih jedinica u Hrvatskoj kao što su apartmani, sobe, studija i kuće za odmor. Budući da mnogi iznajmljivači posjeduju više jedinica koje iznajmljuju, želite li oglasiti sve smještajne jedinice, svaku je potrebno oglasiti zasebno. Oglase je potrebno redovito ažurirati, a posebice cijene i raspoloživost. Također, moguće je sinkronizirati kalendar raspoloživosti s kalendarima raspoloživosti drugih platformi putem sustava iCalendar, obostrano. Moguća je sinkronizacija raspoloživosti i putem Channel Manager (CM), ali isključivo jednostrano na način da Privatni Smještaj preuzima zauzeća s drugih platformi putem CM-a , no sve rezervacije ostvarene putem PrivatniSmještaj.hr-a trebaju se ručno unositi u Channel Manager kako bi se zauzeća odrazila na drugim platformama.

OGLAŠAVANJE APARTMANA, KUĆE ZA ODMOR, SOBE ILI STUDIJA U 3 KORAKA

Oglašavanje apartmana, kuće za odmor i drugih smještajnih jedinica nikada nije bilo lakše i brže. Kako bi Vaš oglas bio vidljiv na našem portalu potrebno je proći 3 jednostavna i kratka koraka:

Naslovna stranica platforme PrivatniSmjestaj.hr
  1. REGISTRACIJA – putem e-mail adrese, Facebook ili Google profila
  2. PREDAJ OGLAS– potrebno je ispuniti informacije o: korisniku (oglašivaču), smještaju (obvezne su sve rubrike označene zvjezdicom * te  barem 5 različitih fotografija smještaja), potom unesite cijene, minimum boravka, zauzeća, sinkronizirajte kalendare, označite dodatne troškove, uvjete rezervacije (avans) te tekstualno unesite željenu otkaznu politiku i kliknite gumb Spremi
  3. PREGLED– po pregledu oglasa od strane Službe za korisnike, zaprimit ćete obavijest da je Vaš oglas aktivan.

ŠTO AKO ŽELIM IZMIJENITI OGLAS?

Jednom kada ste pohranili oglas(e), bilo koja stavka može se izmijeniti u svakom trenutku!

Kako biste izmijenili željenu stavku oglasa, slijedite korake u nastavku:

  • morate biti prijavljeni u Vaš profil na PrivatniSmještaj.hr-u
  • kliknite glavni izbornik i odaberite Moji OglasiSIGURNO I POVOLJNO OGLAŠAVANJE APARTMANA U 3 KORAKA 2
  • u izborniku  koji se nalazi u desnom dijelu oglasa odaberite UrediSIGURNO I POVOLJNO OGLAŠAVANJE APARTMANA U 3 KORAKA 3
  • naposljetku ne zaboravite kliknuti gumb Spremi koji se nalazi na dnu stranice kako biste pohranili izmjene.

ŠTO JE TO NAKNADA ZA USLUGE?

Riječ je o varijabilnom trošku koji se pridodaje na sveukupni iznos noćenja te čini sastavni dio sveukupne cijene rezervacije. Naknada za usluge predstavlja naknadu za održavanje portala i vezanih usluga te omogućava daljnja ulaganja u razvoj našeg portala te je kao takva bez povrata u slučaju otkazivanja rezervacija. U slučaju otkazivanja rezervacija, Naknada za usluge je nepovratna.

Ne brinite, s obzirom da ne postoje nikakvi dodatni troškovi, pokušavamo uvijek osigurati povoljne i pristupačne cijene jedinica obiteljskog smještaja. 

ISPLATA OSTVARENIH REZERVACIJA

Privatni Smještaj isplaćuje oglašivaču željeni postotak (%) sveukupnog iznosa noćenja koji je oglašivač postavio u rubrici Uvjeti rezervacije/ Avansno plaćanje cijene noćenja. Navedeni iznos bit će isplaćen oglašivaču u trenutku kada gost više nije u mogućnosti otkazati rezervaciju.

Ukoliko je gostu dana mogućnost besplatnog otkazivanja rezervacije, gost isto može učiniti na način da odgovori na e-mail Potvrda rezervacije smještaja s riječju OTKAZ.

Također, oglašivač zaprima vaučer/ e-mail s podacima o gostu, pod nazivom Potvrda rezervacije smještaja te račun kao potvrdu rezervacije, a isto se šalje i gostu.

Sve ostale informacije koje vas zanimaju možete saznati na dnu našeg portala u sklopu rubrike: O nama, Podrška, Uvjeti ili slobodno nazovite našu ekipu na 01/4093-363.

Jednostavno se registrirajte i preuzmite na jednostavan, brz i efikasan način oglašavanje apartmana, soba, studija i/ ili kuće za odmor u svoje ruke!

Veselimo se suradnji!