SIGURNO I POVOLJNO OGLAŠAVANJE APARTMANA U 3 KORAKA 1

SIGURNO I POVOLJNO OGLAŠAVANJE APARTMANA U 3 KORAKA

U potrazi ste za platformom gdje možete oglasiti svoje turističke smještajne jedinice brzo, sigurno, povoljno i bez ikakvih ugovornih obveza? Ne tražite dalje, na pravom ste mjestu!  Pročitajte članak i saznajte sve o hrvatskoj platformi specijaliziranoj za oglašavanje smještajnih jedinica kao što su kuće za odmor, sobe, studija i najpopularnija oglašavanja – apartmana.

OGLAŠAVANJE APARTMANA I DRUGIH JEDINICA

Moderna platforma www.privatnismjestaj.hr je hrvatski proizvod i osmišljena je kako bi iznajmljivačima turističkih objekata omogućila jednostavno postavljanje oglasa i povoljno oglašavanje, a potencijalnim gostima nudimo platformu s odličnim specifikacijama gdje ćete na jednostavan i brz način pronaći idealno mjesto svog budućeg odmora! Oglašavanje smještajnih jedinica uvelike se promijenilo tijekom posljednjeg desetljeća i s time na umu vodili smo se tijekom kreiranja naše platforme. Osigurati jednostavnu objavu oglasa i jasnu pretragu bio je naš glavni cilj. Dok su nekada dominirale turističke agencije, danas se veliki broj iznajmljivača samostalno bavi  oglašavanjem smještajnih jedinica, zaprimanjem rezervacija te dočekivanjem gostiju. Turizam je glavna grana ekonomije u Hrvatskoj, a oglašavanje apartmana i drugih smještajnih jedinica izvrstan je izvor dodatne zarade. U mnoštvu smještajnih jedinica, među mlađom populacijom najpopularnije jedinice su apartmani, studija i sobe, a u sezoni 2020. najtraženije smještajne jedinice bile su kuće za odmor, dok je u sezoni 2021. najvažnije bilo uopće naći slobodan smještaj. Vidjet ćemo što nam 2022. nosi…

Oglasite svoj smještaj brzo, povoljno i bez provizije na PrivatniSmjestaj.hr

BEZ PROVIZIJE, POSREDOVANJA, UGOVORNE OBVEZE

Da, sve što čitate je istina i nema nikakvih skrivenih troškova, a oglas će biti aktivan godinu dana. Na Privatnom Smještaju platiti ćete jednokratni iznos za godišnje oglašavanje, a sva zarada od rezervacija je vaša te se ne morate brinuti da ćete platiti ikakve iznose provizija. Osigurali smo oglašavanje najpopularnijih smještajnih jedinica u Hrvatsko kao što su apartmani sobe, studija i kuća za odmor. S obzirom da mnogi iznajmljivači imaju više jedinica koje iznajmljuju, želite li oglasiti više oglasa, javite nam se za ponudu direktno na info@privatnismjestaj.hr ili telefonskim pozivom na 01/4093-363. Sve detalje vezane uz smještajne jedinice i sam boravak dogovarat ćete direktno s potencijalnim gostima, bez našeg posredovanja. Kako biste zaprimali veći broj upita, savjetujemo Vam da telefonski broj na koji ste dostupni potencijalnim gostima unesete u sklopu Vašeg profila na privatnom smještaju. Oglase smještajnih jedinica možete u svakom trenutku deaktivirati, ponovno aktivirati, te samostalno mijenjati bilo koju stavku oglasa.

OGLAŠAVANJE APARTMANA, KUĆE ZA ODMOR, SOBE ILI STUDIJA U 3 KORAKA

Oglašavanje apartmana, kuće za odmor i drugih smještajnih jedinica nikada nije bilo lakše i brže. Kako bi Vaš oglas bio vidljiv na našem portalu potrebno je proći 3 jednostavna i kratka koraka:

Naslovna stranica platforme PrivatniSmjestaj.hr
  1. REGISTRACIJA – putem e-mail adrese, Facebook ili Google profila
  2. PREDAJ OGLAS – potrebno je ispuniti informacije o: korisniku (oglašivaču), smještaju (obvezne su sve rubrike označene zvjezdicom * te 5 fotografija smještaja), cjenik – zauzeća – uvjete i naposljetku pregled (kratki sažetak/ pregled svih unesenih podataka)
  3. PLAĆANJE – kako bi oglas bio aktivan, potrebno je uplatiti naznačeni iznos na način da kliknete željenu metodu plaćanja – kartično plaćanje, ili uplatom na naš bankovni račun. Oglasi plaćeni karticama ili PayPalom bit će aktivni čim je plaćanje uspješno obavljeno, dok će se oglasi plaćeni uplatom na naš bankovni račun aktivirati po zaprimanju uplate radnim danima od 08-16h. Po aktivaciji oglasa, korisnik će biti obaviješten e-mailom.

Što ako ne mogu odmah platiti?

Ukoliko ne možete platiti oglas u danom trenutku, ne brinite!

S uplatom, kao i izmjenom bilo koje stavke oglasa možete nastaviti tako što ćete se:

  • prijaviti u Vaš profil Privatnog Smještaja
  • odabrati izbornik –
SIGURNO I POVOLJNO OGLAŠAVANJE APARTMANA U 3 KORAKA 2
  • kliknite na Moji oglasi.
  • u desnom uglu oglasa nalazi izbornik u vidu 3 točkicaSIGURNO I POVOLJNO OGLAŠAVANJE APARTMANA U 3 KORAKA 3
  • Odaberite “Plati” ili “Uredi”, ovisno koju akciju želite poduzeti.

U sklopu oglasa potrebno je učitati 5 fotografija smještaja, no potrudite se da potencijalnim gostima što realnije dočarate smještaj pa u sklopu oglasa postavite sliku svake sobe koja se nalazi u sklopu smještajnih jedinica, eksterijer te pogled iz smještaja.

Jednom kada ste objavili oglas, podijelite ga na svom Facebook profilu kako biste povećali vidljivost. Također, ukoliko Vaš oglas ima kvalitetne te lijepe fotografije objekta, slobodno se obratite našem marketinškom timu jer možda oni uvrste Vaš oglas na našu Facebook stranicu koju prati preko 50 000 ljudi!

Sve ostale informacije koje vas zanimaju možete saznati na dnu našeg portala u sklopu rubrike: O nama, Cjenik, Podrška, Uvjeti ili slobodno nazovite našu ekipu na 01/4093-363.

Jednostavno se registriraj i preuzmi na jednostavan, brz i efikasan način oglašavanje apartmana, soba, studija i/ ili kuće za odmor u svoje ruke!

Veselimo se suradnji!