NAJBOLJE DESTINACIJE ZA SOLO IGRAČE

NAJBOLJI IZLETI ZA SOLO IGRAČE

Ako ste naviknuli na solo putovanja ili se tek želite upustiti u tu avanturu, donosimo vam mjesta diljem Lijepe naše koja su stvorena za solo izlete i odmor od svega i svakoga.

GRADOVI ZA UŽIVANJE

Tko kaže da je solo putovanje dosadno. Baš za one koji se vole smiriti i pronaći svoj mir u duši jednog od čarobnih gradova Hrvatske solo putovanja nikako nisu monotona.

GRAD ZADAR

Ovaj grad jedan je od omiljenih za solo putnike. Turisti se obično rado vraćaju ovdje kako bi se divili povijesnim znamenitostima i kulturnoj baštini koja krasi cijeli centar Zadra. U Zadru zaista kao solo putnik možete iskusiti i osjetiti svaki kutak grada, prošetati se rimskim forumom i posjetiti crkvu svetog Donata. Doživite najljepši zalazak u Hrvatskoj baš u ovom gradu, napunite se pozitivnom energijom i sjednite na klupu te slušajte poznate Morske orgulje. Uživajte u sunčanim zrakama i unutarnjem miru. Naravno tu je i najpoznatiji i najveći park u Zadru, Park Vladimira Nazora u koji se možete smjestiti na klupicu u sjenu drveća i čitati omiljenu knjigu u miru.

ZADAR
Izvor: Pixabay/ IvanVuksa

GRAD SPLIT

Drugi najveći grad u Hrvatskoj svakako ima dosta toga za ponuditi solo turistima.                Ima li išta bolje nego sjesti na poznatu splitsku rivu u ranim jutarnjim satima i uz kavicu ili cijeđeni sok uživati u suncu i omiljenom štivu. Ako vas zanima poneka informacija o gradu zasigurno će vam pristojni i druželjubivi mještani pomoći da saznate više. Svakako tu je i Dioklecijanova palača koja jedva čeka da s vama podijeli svoju ljepotu, mir i prošlost. Jedno od najljepših iskustava je svakako kada sjednete na stepenice Peristila u sumrak i poslušate predivne hrvatske obrade najljepših svjetskih klasika.

SPLIT
Izvor: Pixabay/ Bru-nO

DUBROVNIK

Dubrovnik je svakako odlična destinacija za one koji žele uživati sami u ovom prekrasnom gradu punom događanja, povijesti i baštine. Kada u njemu obiđete grad zidine i razne znamenitosti koje će vas ostaviti bez daha. Zaputite se u jednu od mnogobrojnih plaža koje se nalaze malo izvan samog grada i pronađite svoj mir u sjeni borova ili sunčajući se na šljunku i iskusite Dubrovnik na poseban način. Sunce i ovaj zapanjujuć grad postat će vaši suputnici u odmoru ovdje.

DUBROVNIK
Izvor: Pixabay/ John_Nature_ Photos

OTOCI ZA SOLIRANJE

Otoci svakako mogu biti mjesto na kojem se kao solo turist možete odlično zabaviti. Osim što putujete sami i zabavljate se sa mnoštvom nepoznatih bit ćete u mogućnosti stvoriti i neka nova poznanstva i izaći iz komfora.

OTOK PAG

Otok Pag je najpoznatiji po gradu Novalji, a mladima po Zrću. Plaži gdje se dešavaju sva glazbena događanja i sve najbolje zabave na otoku. Pa ako ste solo i zaputite se na Pag u Novalju u mogućnosti ste se upoznati sa super ljudima ostvariti kontakte sa strancima, s njima se zabavljati smijati i družiti i nakon cijelo noćnog partija. Ostatak otoka bit će zanimljiv onima koji vole istraživati prirodu i ne imati nikakav točan plan za odlazak negdje u točno vrijeme. Tamo ćete uživati u kristalno čistoj vodi, lijepim plažama i svom miru među borovima.

ZRĆE PAG
Izvor: https://d2msmins3v3lzf.cloudfront.net/ous3tFuorR5be6xr8NdabXzc

OTOK KORČULA

Za one soliste koji više naginju na gurmansku stranu i ljubitelje vina Korčula je pravi izbor. Na Korčulu možete doći na jednodnevni izlet ali oni koji su zaista zainteresirani za probavanje raznih vrsta domaćih vina i gastro ponudu otoka poželjet će ostati i duže. Možda na degustaciji vina upoznate baš nekoga tko ima iste interese kao i vi pa ostanete u duljem kontaktu. Najsigurnije je uvijek putovati s nekim koga poznaješ no prava je čar baš u tome da sami primite kofer u ruke i odete iskusiti i upoznati najprije sebe, a onda i neka nova lica.

KORČULA
Izvor: Pixabay/ Invisiblepower

OTOK RAB

Otok Rab će oduševiti svakog solo putnika svojim plažama koje su stvorene za baš svakoga. Oni koji su ljubitelji litica rado će posjetiti zapadni dio ovog otoka, južni dio posjetit će ljubitelji šljunčanih plaža, a ako ste ipak ona osoba koja se najbolje osjeća u pijesku zaputit ćete se na sjever otoka. Na Rabu je također mnogo crkava pa osim rada na sebi i svojoj osobnosti kroz solo putovanje možete rasti i duhovno. Tijekom ljetnih mjeseci na Rabu se događaju brojne manifestacije i fešte koje će vas oduševiti i stvoriti priliku za neka nova moguća poznanstva na ovom prekrasnom otoku sreće.

RAB
Izvor: Pixabay/ Elcorredor

Pa ako ste solo i jedva čekate raditi na sebi, uživati u svemu što vi volite rezervirajte smještaj na nekom od ovih predivnih mjesta na PrivatniSmjestaj.hr!