NAJBOLJA DOBA GODINE ZA ODMOR S NAJMLAĐIMA 1

NAJBOLJA DOBA GODINE ZA ODMOR S NAJMLAĐIMA

Ako ste se zapitali koje je godišnje doba najbolje za odlazak na odmore i izlete s djecom, odgovor bi bio – sva! Donosimo vam ideje za izlete u svako doba godine kako bi stavili osmijehe na lica vašim najmlađima i stvorili divne zajedničke uspomene.

PROLJETNI RAFTING

U proljetnim mjesecima za mališane od 6 godina pa na dalje sigurno nije loša ideja ubaciti malo zabave. Sigurno bi djeci rafting na raznim rijekama bio fantastično iskustvo koje će pamtiti. Proljeće nimalo ne mora biti dosadno posjetite li izletišta za rafting na Cetini, Mrežnici, Zrmanji ili Uni i zabavite se kao nikad. Dobro je što na primjer osim raftinga na Mrežnici možete sebi a i mališanima priuštiti višednevni izlet, zbog sklopa objekata u kojima možete prespavati, odličnog restorana i mjesta u prirodi za odličan odmor. Osim raftinga tamo ćete naići na kajaking i packrafting te je svakako preporuka isprobati sve. Osim samog raftinga kao sporta, za vrijeme hvatanja valova i plovidbi po rijeci imat ćete priliku vidjeti prekrasan krajolik koji imaju priliku vidjeti samo oni koji se usude na ovaj adrenalinski spektakl. Zato skupite hrabrosti i uživajte skupa sa djecom u dašku adrenalina u mirnoj prirodi.

NAJBOLJA DOBA GODINE ZA ODMOR S NAJMLAĐIMA 2
Izvor: Unsplash/ Vince Fleming

LJETNA ZABAVA

Ljeto za sve generacije donosi najviše mogućnosti za odlazak na odmore i izlete u razne dijelove Hrvatske. Pa eto možda bi naši malo mlađi umjesto odmora, mira i tišine više voljeli neko mjesto gdje se mogu igrati, skakati, zabaviti kao nikad. Fun park Biograd koji se otvara krajem 4. mjeseca savršeno je mjesto gdje se možete zaputiti sa vašim klincima, a i sebi pružiti priliku da izađete iz zone komfora i zabavite se skupa s njima. Fun park tematski je park koje će postati omiljeno mjesto za vaše mališane. Sastoji se od 3 tematske cjeline Svemira, Gusarskog grada i Divljeg zapada. Možete izabrati jednu od cjelina i doživjeti sve vrste zabave od klaunova, žonglera i mađioničara na svakom kutku do nezaboravnih vožnji na toboganima i slično.

JESEN U KRAŠOGRADU

Kada počnu jesenski mjeseci, opadanje lišća i malo manje vrućih dana, zaputite se sa svojim mališanima u Krašograd na jednodnevni izlet koji će im staviti osmijehe na lica. Za malene će odlazak u Krašograd biti prava avantura. Organizatori će ih najprije upoznati sa imanjem na kojem su mnoge zanimljivosti za djecu i to sve u Kraš express vlakiću. Natjecat će se u potezanju užadi, zabavljati se na trampolinima, upustiti se u detektivske igre koje će ih zasigurno zaintrigirati. Imat će priliku vidjeti razne domaće životinje u slatkom malom ZOO-u napravljenom samo za njih. Tamo će biti napravljen i zanimljivi edukativni program o životinjama i nema sumnje da će vaša djeca uživati u igri dok vi u obližnjem restoranu odmarate ili pijete kavicu.

ZIMA U BAJCI

Naravno, vašim najmlađima uvijek možete priuštiti sanjkanje na obližnjem brdu, no zašto se ne bi s njima zaputili u svijet bajke koji će ih oduševiti. Božićna bajka obitelji Salaj oduševila je i mlađe i starije generacije, a to čini već 20 godina. Imanje obitelji Salaj nalazi se u Grabovici kraj Čazme, te je uređen sa milijunima lampica i šarenila. Povijest ovog mjesta također je zanimljiva, naime vlasnik imanja Zlatko Salaj živio je u neimaštini, nakon studiranja dobio je posao i otišao raditi van grada. Želja mu je bila obnoviti svoju kuću u Grabovici i svojoj djeci pružiti radost Božića koju on nije imao. Pa je tako počeo saditi drveće, napravio je 3 bazenčića s ribama, mostiće, a na zimu je to počeo ukrašavati mnogobrojnim lampicama. U početku nije postojala ideja da se iz svega razvije prava manifestacija, no ljudi su se sve više i više divili blještavilu koje je dolazilo s ovog imanja, a kroz godine u suradnji s turističkom zajednicom grada Čazme sve se organiziralo na nekoj većoj razini. Narednih godina Božićna priča obitelji Salaj postala je prava manifestacija koja se odvija u prosincu i siječnju te ostavlja nevjerojatne utiske na svakoga. Ovo je definitivno jedno od boljih mjesta gdje možete otići na izlet sa svojim malenima u zimskim mjesecima.

Ako ste se odlučili za neku od destinacija koje ćete osigurati stvaranje uspomena s vašim mališanima rezervirajte svoj boravak na PrivatniSmjestaj.hr!