Odmor s djecom u Biogradu na Moru? Bez problema!

Još uvijek se prisjećate prošlogodišnjeg zahtjevnog ljetovanja s djecom koja su se teško navikavala na drugu okolinu, iako ste bili uvjereni da će sam boravak uz more biti više nego dovoljan?

A sada je došlo vrijeme za planiranje ljetnog godišnjeg odmora te niste sigurni gdje biste ga proveli?

Naša preporuka je Biograd na Moru!

Zašto?

Pročitajte tekst do kraja i saznajte zašto će odmor s djecom u Biogradu na Moru proteći bez poteškoća i dječjeg durenja.

Odmor s djecom u Biogradu na Moru? Bez problema! 1
Izvor fotografije: croatia.hr

Biograd na Moru, idealna ljetna destinacija za obiteljsko ljetovanje

Dva su razloga zašto Biograd na Moru smatramo idealnom ljetnom destinacijom za obiteljski odmor s djecom, a jedan od njih su čak četiri prekrasne i čiste biogradske plaže: plaža Bošana, plaža Dražica, plaža Soline te najpoznatija i najatraktivnija plaža, pješčana plaža Crvena Luka.

Gotovo sve plaže odlikuju se prirodnim gustim hladom borove šume i izvanrednom uređenošću te je do njih jednostavno doći budući da su povezane prekrasnom šetnicom prepunom ugostiteljskih objekata i raznog zanimljivog sadržaja.

Isto tako, plaže posjeduju dječja igrališta te se odlikuju postupnim prilazom moru.

Jedna od biogradskih plaža, plaža Dražice, osim što je ponosni nositelj Plave zastave za iznimnu čistoću i uređenost, posjeduje i veliki tobogan s kojeg se djeca mogu spustiti u ograđeni bazen s morskom vodom, a veća djeca mogu zabavu pronaći i na odbojkaškom igralištu koje je nasuto sitnim pijeskom.

Kad smo već kod sitnog pijeska…

Četvrta biogradska plaža, Crvena Luka, je pješčana plaža koja se nalazi u prekrasnoj pješčanoj uvali, nekoliko kilometara udaljena od centra grada. Do nje s djecom možete doći pješice ili unajmiti čamac na plažama Soline i Dražice te im priuštiti i iskustvo vožnje brodicom.

A kad već govorimo o iznimnim iskustvima…

Vjerojatno najkonkretniji razlog zašto biste s djecom trebali ljetovati u Biogradu na Moru jest najveća i najzanimljivija atrakcija koja se nalazi u Hrvatskoj – Fun park Biograd.

Odmor s djecom u Biogradu na Moru? Bez problema! 2
Izvor fotografije: pakostane.hr

Radi se o adrenalinskom parku, prvom takve vrste na ovim prostorima, u kojem su atrakcije podijeljene u tri tematske cjeline: Svemir, Gusarski grad i Divlji zapad.

Fun park Biograd prepun je roller coastera, ferris wheela, spinning coastera te brojnih obiteljskih i dječjih atrakcija.

Za one koji nisu ljubitelji adrenalinskih brzina koje odlikuju zabavne parkove, u Fun park Biogradu na raspolaganju im je Games Hall igraonica prepuna klasičnih video igrica te prava hit atrakcija XD Dark Ride, koja će ih odvesti na virtualno interaktivno putovanje u računalni svijet simulacija i efekata.

Ne smijemo zaboraviti spomenuti ni silu mađioničara, žonglera, cirkusanata i ostalih performera koji djeci, a i odraslima, izmamljuju salve smijeha i osmijeh na lica.

Naravno, tu su i brojni ugostiteljski objekti te suvenirnica u sklopu parka tako da će djeca uz nezaboravne uspomene iz Fun park Biograda moći ponijeti i neki od suvenira.

Gdje odsjesti u Biogradu na Moru?

Za smještaj ne brinite.

Dovoljno je da posjetite naš portal Privatni smještaj i na stranici Apartmani u Biogradu na Moru odaberete apartman ili vilu za odmor koja vam se dopada te u nekoliko jednostavnih koraka rezervirate svoj smještaj.

Vlasnika apartmana možete kontaktirati putem naznačenog mu telefonskog broja ili putem kontakt forme koja se nalazi u svakom pojedinačnom oglasu i preko koje možete provjeriti dostupnost smještaja za vremensko razdoblje koje vam je potrebno.

Neka vam ovogodišnje ljetovanje s djecom ne prođe u napetosti i razmiricama već im omogućite izvanredna iskustva boravka u Biogradu na Moru.