TOP 10 PREDNOSTI REZERVIRANJA APARTMANA PREKO PRIVATNOG SMJEŠTAJA 1

TOP 10 PREDNOSTI REZERVIRANJA APARTMANA PREKO PRIVATNOG SMJEŠTAJA

Zanimljivo je planirati sljedeće putovanje, posebno ljetovanje – na koje plaže otići, koje spomenike kulture posjetiti, gdje piti kavu, gdje jesti, gdje su najbolji zalasci sunca uz more…

Popis stvari koje se rado planiraju se nastavlja, ali manje se radujemo pronalasku smještaja kad nismo sigurni na kom portalu rezervirati i kad se neugodno iznenadimo cijenama. Donosimo top 10 prednosti rezerviranja apartmana preko Privatnog smještaja kako bi rezervacija bila radosna kao i planiranje posjeta najdraže plaže.

1. JEDNOSTAVNO KORIŠTENJE PLATFORME

Platforma PrivatniSmjetaj.hr kreirana je tako da se korisnici mogu intuitivno snaći i kako bi najvažnije informacije bile na dohvat klika miša. Ulaskom na portal otvara se ekran na kojem se upisuje mjesto putovanja, željeni datum prijave i odjave te broj gostiju. U gornjem desnom kutu ekrana nalaze se tri crtice koje su dodatne opcije i omogućuju prijavu, registraciju, predaju oglasa i pronalazak kontakta podrške. Niže na stranici nalaze se najčešće destinacije, podjela jedinica privatnog smještaja po vrsti, prikaz apartmana do određene cijene noćenja i ideje za odmor. Na samom dnu stranice nalaze se linkovi na opće informacije, na članke na našem blogu i linkovi do naših društvenih mreža.

TOP 10 PREDNOSTI REZERVIRANJA APARTMANA PREKO PRIVATNOG SMJEŠTAJA 2
Izvor: PrivatniSmjestaj.hr

2. BRZA I LAKA REGISTRACIJA

Registracija na portal nužna je za predaju oglasa iznajmljivača, a preporučljiva za goste jer tako imaju mogućnost označavanja određenih jedinica smještaja kao omiljene. Ipak, dobra vijest je to što je registracija jednostavna i brza. Moguće je registrirati se putem Facebook računa, Google računa i samostalnim upisivanjem e-maila i željene lozinke.

TOP 10 PREDNOSTI REZERVIRANJA APARTMANA PREKO PRIVATNOG SMJEŠTAJA 3
Izvor: PrivatniSmjestaj.hr

3. SVRSTAVANJE OGLASA U OMILJENE

Kada se registrirate, omogućena je opcija Omiljeni. Opcija omogućuje spremanje oglasa tako što označavate oglase smještaja koji vam se sviđaju klikom na zvjezdicu u desnom kutu oglasa. Na taj se način mogu spremiti svi vama zanimljivi oglasi. Možete označiti više smještaja i tako suziti izbor među njima, pa konačnu odluku o tome koji smještaj rezervirati možete donijeti kasnije, što olakšava pronalazak idealnog smještaja.

TOP 10 PREDNOSTI REZERVIRANJA APARTMANA PREKO PRIVATNOG SMJEŠTAJA 4
Izvor: PrivatniSmjestaj.hr

4. PRETRAGA OGLASA POMOĆU KARTE

Ako niste čvrsto odlučili kamo ćete na more ovog ljeta, naša karta oglasa vam može pomoći. Kada pretražite smještaje u nekom gradu ili mjestu, s lijeve strane ekrana vidjet ćete oglase, a s desne strane ekrana njihovu lokaciju na karti. Ipak, ako označite prozor na vrhu karte ispred Pretraži dok pomičem kartu omogućit ćete si da pomicanjem karte pred vama budu svi oglasi u Hrvatskoj koji odgovaraju vašim filtrima (datumu prijave i odjave, broju gostiju i eventualnim dodatnim filtrima koje ste uključili).

TOP 10 PREDNOSTI REZERVIRANJA APARTMANA PREKO PRIVATNOG SMJEŠTAJA 5
Izvor: PrivatniSmjestaj.hr

5. FILTRIRANJE OGLASA

Kako bi vaš pronalazak idealnog privatnog smještaja bio što lakši, jednostavniji i brži, na našoj stranici dostupni su vam filtri. Prvi filtar je Cijena noćenja i na taj način možete ograničiti od koje do koje cijene želite da vam se prikazuju smještaji. U izborniku Više filtera možete zadati obavezan broj kreveta, spavaćih soba i kupaonica, zatim odabrati vrstu/e smještaja koji želite i označiti koji su vam nužni sadržaji smještaja i objekta, a posljednje možete odabrati željenu kategoriju smještaja.

TOP 10 PREDNOSTI REZERVIRANJA APARTMANA PREKO PRIVATNOG SMJEŠTAJA 6
Izvor: PrivatniSmjestaj.hr

6. POVOLJNE CIJENE NOĆENJA

Naši iznajmljivači svjesni su da je Privatni smještaj portal prvenstveno namijenjen onima koji razumiju hrvatski jezik i dolaze s područja Hrvatske i okolnih država, stoga veoma često iznajmljivači cijene prilagođavaju standardima naše regije. Tako da se na našem portalu mogu pronaći smještaji u srpnju u Dubrovniku za već od 79 eura po noćenju, u Zadru već od 38 eura po noćenju, u Rovinju već od 38 eura po noćenju, na Rabu već od 45 eura po noćenju i slično.

TOP 10 PREDNOSTI REZERVIRANJA APARTMANA PREKO PRIVATNOG SMJEŠTAJA 7
Izvor: Unsplash/ Braňo

7. SRDAČNA SLUŽBA ZA KORISNIKE

Iako je naš portal prilično intuitivan za korištenje i jednostavan, svima nam se dogodi da nešto ne razumijemo ili da imamo neko pitanje u vezi rezervacije ili predaje oglasa. Tada vam na raspolaganju stoji naša srdačna služba za korisnike s kojom možete kontaktirati na broj 01/4093-363 ili e-mail info@privatnismjestaj.hr. Radno vrijeme korisničke službe je radnim danom od 8 do 16 sati.

TOP 10 PREDNOSTI REZERVIRANJA APARTMANA PREKO PRIVATNOG SMJEŠTAJA 8
Izvor: Unsplash/ Glenn Carstens-Peters

8. SIGURNO PLAĆANJE

Plaćanje rezervacije putem našeg portala potpuno je sigurno jer se primjenjuju najmoderniji standardi za zaštitu podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam.

TOP 10 PREDNOSTI REZERVIRANJA APARTMANA PREKO PRIVATNOG SMJEŠTAJA 9
Izvor: Pixabay/ mohamed_hassan

9. HRVATSKA KOMPANIJA

Privatni smještaj hrvatska je kompanija kojoj je cilj biti dobra veza između uspješnih iznajmljivača i zadovoljnih gostiju. Velikom većinom na našem portalu su iznajmljivači iz Hrvatske, a gosti su iz Hrvatske, okolnih zemalja ili Hrvati iz dijaspore, što znači da na taj način novac koji uložite u rezervaciju apartmana na našem portalu ostaje u Hrvatskoj i tako podupirete hrvatski turizam.

TOP 10 PREDNOSTI REZERVIRANJA APARTMANA PREKO PRIVATNOG SMJEŠTAJA 10
Izvor: Pexels/ Christian Reinke

10. UNAPREĐIVANJE SUSTAVA

Ekipa Privatnog smještaja redovno sluša i cijeni komentare i želje korisnika kako bi imali zadovoljne i goste i iznajmljivače, stoga konstantno unapređujemo svoje sustave i u korak smo s najmodernijim tehnologijama. Stoga, iako smo prije imali rezervacije na upit, od 2023. godine započeli smo s inovacijom instant rezervacija koje su najbrža opcija i za goste i za iznajmljivače.

TOP 10 PREDNOSTI REZERVIRANJA APARTMANA PREKO PRIVATNOG SMJEŠTAJA 11
Izvor: Unsplash/ Jacqueline Munguía

Naveli smo samo neke prednosti rezervacije smještaja na našem portalu, a ako vi znate još neku rado bismo je čuli! Slobodno nam se javite ili pišite našoj službi za korisnike kako bismo čuli vaša pitanja, želje i komentare jer mi smo tu zbog vas. I ovog ljeta spajamo uspješne iznajmljivače i zadovoljne goste, a vama želimo ugodno, toplo ljeto, provedeno u izvrsnom smještaju rezerviranom na portalu PrivatniSmjestaj.hr!