PRIVATNI SMJEŠTAJ U BLIZINI PLAŽA

PRIVATNI SMJEŠTAJ U BLIZINI PLAŽA

Na ljetovanju svi žele što više vremena provesti u blizini mora gledajući plavetnilo i udišući predivni morski zrak.

A ljetovanje je još ljepše kada se budite s pogledom na more, udišete morski zrak dok ručate u apartmanu i zaspite u zvuk valova. Kako biste iskusili takvo ljetovanje, trebate odabrati smještaje koji se nalaze prvi red do mora, a takve ćete vrlo jednostavno pronaći na našem portalu.

PRVI RED DO MORA

Na početnoj stranici www.privatnismjestaj.hr upišite kamo putujete, željeni datum prijave i odjave te broj osoba za koji želite rezervirati smještaj. Nakon toga kliknite „Pretraži“. Nakon što vam se prikažu rezultati pretrage, kliknite na „Više filtera“ kako biste pronašli sadržaje „Prvi red do mora“ ili „Pogled na more“. Označite „Prvi red do mora“ i kliknite na „Spremi“ kako biste pronašli smještaje najbliže moru. Nakon toga prikazat će vam se svi smještaji koji su uz more. Ako u vašem željenom mjestu nema slobodnih smještaja u prvom redu do mora, a važnije vam je more, nego grad ili mjesto, kliknite u desnom dijelu ekrana na karti „Pretraži dok pomičem kartu“. Nakon toga pomičite kartu i prikazat će vam se smještaji slobodni u željenom periodu, za željeni broj gostiju koji se nalaze tik do lijepog Jadrana. Gdje to sve možete uživati na Jadranu prvi red do mora, a te smještaje možete rezervirati na našem portalu, pročitajte u nastavku.

yucar studios
Izvor: Unsplash/ yucar studios

ISTRA

Istra je najsjeverniji morski dio Hrvatske koji već dugo privlači turiste iz različitih dijelova svijeta. U malom mjestu Pomer samo 5 kilometara južno od Pule možete na našem portalu pronaći kuću za odmor prvi red do mora. Možete uživati u zelenom dvorištu na ležaljkama s pogledom na more, sjediti na komotnoj terasi za vrijeme ljetnih večeri, ali i uživati u pogledu na more iz hidromasažne kade. U istom mjestu nalazi se i kuća za odmor s bazenom, odmah prvi red do mora, za one koji vole uživati u pogledu na more, ali više vole kupanje u bazenu. U Istri tik uz more možete pronaći i apartmane u Medulinu, koji osim prekrasnog pogleda i ambijenta omogućuju parking i dozvoljavaju kućne ljubimce.

PRIVATNI SMJEŠTAJ U BLIZINI PLAŽA 1
Izvor: Unsplash/ Michal Matlon

KVARNER

Ako želite što prije cestom doći iz kopnenog dijela Hrvatske do mora, možda biste trebali razmisliti o ljetovanju na Kvarneru. U Rijeci nalazi se luksuzno uređeni studio apartman s očaravajućim pogledom na more. Apartman je uređen u crni, bijelim i sivim tonovima te odiše modernom elegancijom. Stubama ispod apartmana može se spustiti do male plaže. U Senju možete naći apartmane od kojih je potrebno samo preći cestu kako biste došli do očaravajuće plaže s velikim kamenim oblucima. Veliki apartman odmah uz more možete naći na otoku Rabu, a apartman od plaže dijele samo stepenice. U Povljani na Pagu nalaze se apartmani u kojima s kauča možete kroz velike prozore uživati u pogledu na more. Apartmani su moderno uređeni, a do plaže dijeli ih samo nekoliko koraka. Nema ništa ljepše nego iz sna se probuditi s pogledom na more.

PRIVATNI SMJEŠTAJ U BLIZINI PLAŽA 2
Izvor: Unsplash/Ante Samarzija

DALMACIJA

U mjestu Kožino u blizini Zadra nalazi se kuća za odmor tik uz more, a domaćin je bogato uredio vrt zimzelenog drveća, cvijeća, biljaka, s ležaljkama, stolovima i stolicama za odmaranje uz najljepši pogled. Na otoku Ugljanu nalazi se nekoliko apartmana s pogledom na more, a jednominutna šetnja od sobe potrebna je kako biste zaplivali u moru. Ako u nekim apartmanima u Vodicama stanete na balkon, toliko ste blizu moru da ćete se osjećati kao da letite iznad njega. Od ovih moderno opremljenih apartmana do mora dijele vas samo stepenice, a uz more je kamena plaža. Na korak do mora u mjestu Vinišće možete pronaći apartmane pored stjenovite plaže, a terase apartmana uređene su u morskom stilu s plavim detaljima. Romantične apartmane pronaći možete u Podstrani gdje s boljom polovicom možete gledati najljepše zalaske sunca uz čašu dalmatinskog vina. A kako biste došli do šljunčane plaže, samo trebate izaći ispred apartmana. U Šibeniku postoje apartmani koji se nalaze iza male šume koja im priječi put do plaže, ali to nipošto nije loše jer za sve ljubitelje prirodnog hlada ima ga puno, a povratak u apartman s plaže ne traje dulje od dvije minute, ako uključimo pakiranje stvari. Na otoku Braču nalazi se nekoliko apartmana čiji balkoni kao da se uzdižu uz more koliko su mu blizu. U samom centru Makarske nalaze se apartmani uz more, a prednost im je i ta što se nalaze u centru grada i srcu svih događanja. Na poluotoku Pelješcu nalaze se apartmani u kući udaljenoj samo 10 metara od mora. U cijenu apartmana uključene su i ležaljke i suncobrani na plaži. U Prižbi na Korčuli možete naći apartmane s prekrasnim pogledom na more, s velikim terasama na koje stane nekoliko ležaljki i vanjskih stolova, uz kamin. Unutrašnjost apartmana uređena je moderno, a dječje sobe posebno će obožavati djeca jer su uređene u dječjem stilu. Apartmane samo nekoliko koraka dijeli od kamene plaže uz more.

PRIVATNI SMJEŠTAJ U BLIZINI PLAŽA 3
Izvor: Perica Orešković

Bilo gdje da odaberete ljetovanje prvi red do mora i u blizini plaža, nećete pogriješiti. U nekoliko klikova rezervirajte svoj smještaj na našem portalu.

Ako iznajmljujete smještaje u Hrvatskoj, možete ih oglasiti besplatno na našem portalu.