ODMOR U RAJU – KAKO NAĆI SMJEŠTAJ NA MORU? 1

ODMOR U RAJU – KAKO NAĆI SMJEŠTAJ NA MORU?

Ljeto nam je svakim danom sve bliže, a time i vrijeme godišnjeg odmora, a s obzirom da se smještajne jedinice “pune” rekordnom brzinom, potrebno je na vrijeme isplanirati gdje otputovati.

Veoma je teško odabrati mjesto za ljetovanje na hrvatskoj obali, ali samo zato što su sva predivna. Nakon što odaberete destinaciju, dalje je jednostavno jer rezervacija smještaja na našem portalu je brza i laka. Ako želite odmor u raju, pročitajte jednostavne upute kako naći smještaj na moru na našem portalu koji se specijaliziran za oglašavanje jedinica obiteljskog smještaja.

REGISTRACIJA

Registracija omogućuje da možete odmah rezervirati smještaj koji vam se sviđa, a kada ste još u fazi odlučivanja, možete određene smještaje označiti kao favorite i onda vam se oni nalaze u odjeljku Omiljeni. Za rezervaciju smještaja potrebno je besplatno se registrirati putem e-maila, Facebook ili Google profila. Kako biste se besplatno registrirali na našem portalu www.privatnismjestaj.hr, potrebno je kliknuti glavni izbornik u obliku čovječuljka i tri crtice koji se nalazi u gornjem desnom kutu.

ODMOR U RAJU – KAKO NAĆI SMJEŠTAJ NA MORU? 2
Izvor: PrivatniSmjestaj.hr

TRAŽENJE DESTINACIJE

Nakon što ste se registrirali, na naslovnoj stranici portala upišite mjesto kamo putujete, datum prijave i datum odjave iz smještaja te broj gostiju za koji tražite smještaj. Nakon klika na Pretraži izlistat će vam se svi dostupni smještaji u tom periodu za navedeni broj gostiju na vašoj željenoj destinaciji.

Ako niste sigurni kada biste putovali, upišite samo destinaciju i broj gostiju te onda kada otvorite određeni smještaj možete kliknuti na Prijava->Odjava i vidjeti koji dani su slobodni i kolika je cijena noćenja u kojem periodu.

Landing page
Izvor: PrivatniSmjestaj.hr

SUŽAVANJE IZBORA

Kako biste si olakšali izbor možete prikazane smještaje filtrirati prema cijeni noćenja i više filtera čiji se izbornici nalaze u lijevom gornjem kutu iznad liste smještaja. Cijenu noćenja možete postaviti od i do nekog iznosa u eurima. Na Više filtera smještaje možete filtrirati prema željenom broju kreveta, broju soba, broju kupaonica, vrsti smještaja, sadržaju smještaja, sadržaju objekta i kategoriji smještaja.

U vrsti smještaja možete odabrati želite li sobe, apartmane, studio apartmane ili kuće za odmor. Unutar sadržaja smještaja možete odabrati želite li pogled na more, balkon/terasu, klima uređaj, prvi red do mora i kuhinju. Pod sadržajima objekta možete odabrati želite li imati Wi-Fi, parking, dječji krevetić, dopuštenje za kućne ljubimce i bazen. U kategoriji smještaja možete odabrati želite li smještaj s dvije zvjezdice, s tri zvjezdice, s četiri zvjezdice, s pet zvjezdica ili bez kategorije ako vam ona nije važna.

Filtriranje oglasa
Izvor: PrivatniSmjestaj.hr

LOKACIJA SMJEŠTAJA

Ako vam je ipak najvažnije za vaš smještaj da se nalazi u blizini centra grada ili mjesta, da se nalazi što bliže moru, da je pored povijesnih spomenika ili pak u ulici s najviše restorana i kafića, možete pretražiti svoj smještaj i putem same karte. S desne strane ekrana kada se izlistaju smještaji vašeg pretraživanja, nalazi se karta. Kliknite u prozorčić pored opcije Pretraži dok pomičem kartu, pa kako kartu pomičete mišem vidjet ćete dostupne smještaje u području na karti. Također, takav način pretraživanja može vam pomoći ako niste sigurni gdje biste ljetovali na hrvatskoj obali ili u nekoj regiji Hrvatske, pa možete odabrati mjesto na temelju idealnog smještaja koji pronađete na našem portalu.

Pronađite idealnu lokaciju smještaja vaših odmora
Izvor: PrivatniSmjestaj.hr

REZERVACIJA

Nakon što ste odabrali idealni smještaj i proučili lokaciju, sve što smještaj nudi, kategorije, opis smještaja, dodatne troškove ako ih ima i kućni red, uvjete rezervacije i uvjete otkazivanja, potrebno je samo provjeriti željene datume prijave i odjave u smještaj, upisati svoje ime i prezime i telefonski broj i nakon toga kliknuti Rezerviraj. Naravno, pod uvjetom da ste se prethodno besplatno registrirali na naš portal.

Rezervacijski obrazac
Izvor: PrivatniSmjestaj.hr

PLAĆANJE

Nakon toga stranica će vas preusmjeriti na sustav za sigurnosno plaćanje putem kreditne kartice Mastercard ili debitne kartice Visa. Odmah plaćate ukupnu naknadu za usluge, a iznos noćenja možete pronaći u uvjetima rezervacije i to može biti 100% iznosa ili neki manji postotak, ovisno kako je domaćin postavio. Ako odmah plaćate iznos manji od 100%, ostatak plaćate izravno domaćinu po dolasku u smještaj. Po plaćanju rezervacije na vašu e-mail adresu doći će potvrda o rezervaciji u kojoj ćete među ostalim podacima zaprimiti i telefonski broj domaćina, a on će dobiti vaš kako biste mogli međusobno kontaktirati vezano za sve detalje oko vašeg dolaska u smještaj ili samog smještaja.

Nakon ovih uputa ostaje vam samo odabrati destinaciju ili potražiti je na našem portalu prema vašoj omiljenoj jedinici smještaja. Ako želite saznati više informacija o rezervaciji smještaja i našem portalu pročitajte O nama, Politiku privatnosti i Uvjete korištenja, ili kontaktirajte našu korisničku podršku na broj +38514093363.

Želimo vam sunčan, ugodan i nezaboravan godišnji odmor na hrvatskoj obali!