NUDISTIČKE PLAŽE U DALMACIJI

NUDISTIČKE PLAŽE DILJEM DALMACIJE

Ako ste očarani ljepotama Dalmacije i samo vam još fali onaj mali kutak privatnosti dok uživate u zrakama sunca na plaži, istražite s nama plaže prekrasnog Jadrana koje vam omogućuju prostor za slobodu i uživanje.

PLAŽA ŠIBA

Ako se nalazite u blizini očaravajućeg Dubrovnika i uživate u njegovim ljepotama, te ste u potrazi za malenim kutkom privatnosti, zaputite se u maleno mjesto pokraj Dubrovnika Mline i tamo na prekrasnoj plaži Šiba pronađite svoj kutak raja. Ova plaža ostavljena je u svom prirodnom okolišu te je obogaćena šumicom od iza koja savršeno radi hlad, a naprijed šljunčanom plažom kao stvorenom za sunčanje. Nije cijela plaža nudistička već je napravljen par sto metara prema sjeveru dio za nudiste. Do njega dolazite stubama na kojima je FKK oznaka te na toj plaži nema puno kupaća. Zato dođite i uživajte na svom intimnom odmoru uz more.

PLAŽA CVITAČKA

Ova mala plaža se sakrila pored veće i poznatije plaže Ramova u Makarskoj. No to što je sakrivena nije nužno loše jer je ta plaža namijenjen nudistima. Ova prekrasna mala plaža kojoj hlad i intimu grade borovi prava je destinacija za uživanje nudista. Plažu također krasi postupan ulazak u more, a ova plaža nalazi se oko 3 km od centra Makarske. Tako da je i povratak u vaš apartman na dohvat ruke. Na ovoj divnoj plaži doista vlada mir i spokoj kao stvoren za odmaranje od gradske buke. Zato uživajte u zvucima cvrčaka, mora i laganog vjetrića koji stvara nevjerojatnu ugodu.

PLAŽA NUGAL

Još jedna plaža u Makarskoj koja je stvorena za micanje od znatiželjnih pogleda. Ova plaža je kao FKK označena i na kartama. Mnogi su se žalili kako je gradska plaža za sve i obitelji s djecom, a nudisti ipak traže neke intimnije kutke kako bi uživali na svoj način. Pa je tako ovo jedna od rijetkih plaža koje još nisu zauzele ležaljke i barovi, već tu još uvijek vlada oaza mira u prirodi. Skrivena je među stijenama i borovom šumom, a s druge strane obogaćena šljunčanim ulazom u more. Plaža Nugal najpoznatija je plaža za nudiste u Makarskoj, a glasi kao najljepša na Jadranu. Mnogi posjetioci su se žalili kako su „tekstilci“ počeli ovdje dolaziti i kvariti im mir pa su postavili betonske blokove s nazivom „nudist beach“ kako bi označili da je ovo njihov mali dio raja, a oni mogu uživati na bilo kojoj drugoj plaži. Fantastična je da se maknete od buke i gužve i uživate u miru i slobodi duha. Ova plaža nalazi se na samo 30 minuta od Makarske u smjeru Tučepa. Do same plaže nema puta s kojim bi mogli doći automobilom pa je potrebno ostaviti automobil negdje dalje i zaputiti se po kamenitom i pomalo nezgrapnom putu do ovog sakrivenog malog raja koji vas zasigurno neće razočarati.

Plaža Nugal
Izvor:
https://croatia.hr/sites/default/files/styles/image_full_width/public/beaches/2_nugal-matko-begovic-tzg-makarska.jpg?itok=JJWBj_Y7

PLAŽA SABUNIKE

Ova osamljena plaža iznad grada Nina, nekima je idealna plaža za maknuti se od drugih ljudi. Ova pješčana plaža može primiti dosta gostiju no ipak ona je vrlo često prazna ili s jako malo ljudi. Nema prirodnog hlada pa se preporučuje uvijek ponijeti suncobran i kremu sa zaštitnim faktorom, bilo bi dobro da ako dolazite na cjelodnevni boravak ovdje da ponesete dovoljno hrane i pića jer u blizini nema restorana i barova dakle, zaista samo osama vi i puno sunca i mora. Ako volite samoću i tišinu ova plaža je odličan izbor za vas. Iako nema službenu oznaku FKK plaže ona to je, na jednom dijelu. Tu se nudisti kupaju već desetljećima i rado se ondje vraćaju.

PLAŽA KOZARICE

Ova plaža nalazi se u gustoj borovoj šumi u kampu Kozarice u Pakoštanima. Jedan dio je namjenjen nudistima, a jedan svima ostalima. Plaža i kamp se nalaze na samo 10 minuta hoda od centra Pakoštana. Kamp ima fantastičnu lokaciju jer su u blizini 2 nacionalna parka Slapovi Krke i Kornati. Oduševit će vas i izborom aktivnosti za djecu, a ni oni malo stariji neće biti razočarani masažnim centrom.

Ako vam je možda za oko zapela koja od ovih plaža, rezervirajte svoj smještaj u blizini odabrane oaze mira na PrivatniSmjestaj.hr!