Noćni život otoka Raba

Noćni život otoka Raba

Noćni život otoka Raba i popis klubova, beach barova i cocktail barova na Rabu, tema su ovog blog posta. Vjerujemo da će vas ovaj tekst navesti da posjetite Rab!

Zeleni dragulj i smaragdni otok Hrvatske neki su od epiteta otoka Raba. Razlog zašto ovi epiteti oslikavaju Rab krije se u prekrasnim šumama i zelenilu koje krase ovaj otok na sjeveru Jadranske obale.

Uz predivnu prirodu, ogroman broj pješčanih plaža (njih čak 30, duž cijelog otoka) i mnogobrojne atrakcije za one koji vole aktivan odmor, otok Rab je poznat i po izuzetno zanimljivom i bogatom noćnom životu.

U nastavku slijedi detaljan popis mjesta za izlazak na otoku Rabu, a smatramo da je potrebno naglasiti i da je ovaj otok udaljen od kopna tek nekih 15-ak minuta vožnje trajektom ili katamaranom te da su trajektne veze s kopnom svakodnevne i česte (rapska trajektna luka Mišnjak – trajektno pristanište Stinica).

Noćni život otoka Raba

Mjesta za noćni izlazak na otoku Rabu nalaze se u samom gradu Rabu, ali i u Loparu te u Kamporu kao i u Barbatu na Rabu, točnije na prekrasnoj plaži Pudarici, gdje se nalazi Santos Beach bar, popularno i omiljeno mjesto zabave za domaće i njihove goste u kojem možete ne samo utažiti vašu žeđ za odličnim noćnim izlaskom već i utažiti glad budući da u Santosu poslužuju i razne pizze, burgere i ukusne salate.

U Loparu, nedaleko od najpoznatije rapske pješčane plaže (Rajska plaža), koja je uvrštena na popis 100 najljepših svjetskih plaža, nalazi se nekoliko beach i cocktail barova.

Primjerice, ovdje ćete pronaći Cocktail Bar Bamboocho, a u neposrednoj blizini nalazi se i Cocktail Bar Trstika, još jedan beach bar u kojem ćete uživati tijekom ugodnih i toplih rapskih noći.

Ako vas izlazak odvede do Kampora, zabavu možete pronaći u Beach Baru Del Mar – Veli Mel gdje se možete osvježiti i ukusnom pizzom ili sladoledom.

U samom gradu Rabu, u staroj gradskoj jezgri, nalazi se epicentar svih društvenih zbivanja.

Ovdje ćete pronaći mnoštvo kafića, noćnih klubova, cocktail i wine barova i ostalih okupljališta mladih i onih koji se tako osjećaju.

Nabrojat ćemo samo neke.

U gradu Rabu zabavu možete potražiti u San Antonio-u, Oz-u, Le Journal-u, Grand-u, Forum-u, Wine Bar-u Gagliardo, Coctail bar-u 1492 i u mnogim drugim mjestima koja odišu pozitivnom vibrom i energijom.

Gore nabrojana mjesta zabave tek su jedan dio onoga što grad Rab pruža svojim posjetiteljima. Nabrojati ih sve učinilo bi ovaj tekst zamornim. No, vjerujemo da smo vas dovoljno zainteresirali za noćni život otoka Raba, zar ne?

A gdje pronaći smještaj na Rabu? Stiže odgovor!

Gdje odsjesti na otoku Rabu?

Ako ste nakon ovog našeg teksta odlučili posjetiti Rab i dio svog godišnjeg odmora provesti u obilasku gore navedenih noćnih klubova, beach i cocktail barova, bit će vam potreban smještaj, zar ne? Ne brinite, imamo rješenje.

Na stranici Apartmani na Rabu koja se nalazi na našem portalu Privatni smještaj pronaći ćete na desetke različitih apartmana koji se iznajmljuju u Banjolu, Barbatu, Kamporu, Loparu, gradu Rabu i drugim mjestima na otoku Rabu.

Svaki predstavljeni apartman posjeduje svoju stranicu na kojoj možete razgledati fotografije interijera i eksterijera te saznati dodatne informacije o položaju apartmana, koliko je udaljen od najbliže plaže, trgovine, restorana, itd.

S vlasnicima apartmana možete stupiti u kontakt preko naznačenog broja telefona ili preko kontakt forme u koju možete upisati i svoje termine dolaska i odlaska kako biste od vlasnika apartmana mogli dobiti potvrdu je li određena smještajna jedinica slobodna u navedenim terminima.

Stoga ne dvojite već razgledajte ponudu apartmana na otoku Rabu i rezervirajte onaj koji najviše odgovara vašim željama i zahtjevima.

Rezervacijom apartmana uspješno ste obavili prvi obavezni korak k ljetovanju i noćnom životu otoka Raba. Idući je pakiranje i otkrivanje smaragdnog otoka Hrvatske.

Uživajte,

Vaš Privatni Smještaj