Noćni život Makarske

Noćni život Makarske

Noćni život Makarske, popis klubova, beach barova i cocktail barova te detaljniji opis ponude svakog od njih, tema su ovog blog posta. Uživajte!

Ljetovanje nije samo izležavanje na plaži, ispijanje kave u kafićima na šetnicama i kupanje u moru.

Daleko od toga da je u gore navedenim ljetnim aktivnostima nešto pogrešno, no ljetovanje nije potpuno bez noćnog života, šušura i gužve tijekom sitnih noćnih sati.

Mjesta uz more kao da ne spavaju, a u tome se ponajviše ističe Makarska, centar Makarske rivijere i jedno od najpoželjnijih odredišta kako mladih željnih provoda tako i obitelji s djecom. Krcate šetnice uz more, na desetine različitih restorana i konoba prepunih gostiju, slastičarnice koje mame svježim, domaćim slasticama i naravno, noćni život koji privlači na desetke tisuća mladih turista iz cijelog svijeta.

Noćni život Makarske

Dakle, koja su to mjesta u Makarskoj u kojima zabava traje po cijelu noć?

Evo ih:

  1. Noćni klub „Deep Makarska“,
  2. Noćni klub „Petar Pan“,
  3. Noćni klub „Marineta“,
  4. Beach bar „Buba“,
  5. Noćni klub „Bebić“,
  6. Cocktail bar i noćni klub „Makarana“ te
  7. Pivnica „Pivac“.

Noćni klub „Deep Makarska nalazi se na poluotoku Osejava, park šumi čije obale oplakuje more. Deep sadrži dva mjesta za zabavu, unutarnji dio koji se nalazi u prirodnoj špilji te vanjski dio, tj. terasu koja se nalazi na plaži u neposrednoj blizini mora. Mnogi smatraju Deep jednim od najatraktivnijih noćnih klubova na jadranskoj obali, dobrim dijelom zbog svog izvanrednog okruženja kao i odlične atmosfere koja ne jenjava do dugo u noć.

Noćni klub „Petar Pan je ljetni klub na otvorenom koji se nalazi na početku park šume Osejava i na kraju luke, u blizini makarskog nogometnog stadiona. Radi se o jednom od najpoznatijih makarskih noćnih klubova koji može primiti do 1000 osoba željnih dobre glazbe i zabave.

„Petar Pan“ sastoji se od tri dijela – unutarnjeg i vanjskog plesnog podija, te luksuzne VIP sobe, a izbor glazbe je EDM, electro-house, RnB i Hip Hop hitovi koje puštaju domaći i gostujući DJ-i.

Noćni klub „Marineta“ jedan je od rijetkih klubova koji u Makarskoj rade kroz cijelu godinu. Radi se o omiljenom okupljalištu mladih Makarana i njihovih gostiju, a nalazi se u centru grada, uz glavnu prometnu žilu kucavicu, Marineta ulicu, koja prolazi uz gradsku luku i mnoštvo restorana i kafića. Ljeti znaju organizirati glazbene večeri uživo koje atmosferu u klubu dovode do usijanja, tako da jedan dio večeri morate provesti u „Marineti“.

Beach bar „Buba nalazi se na istoimenoj makarskoj šljunčanoj plaži, udaljenoj od centra grada par kilometara. Zapravo je sama plaža dobila ime po beach baru „Buba“, što govori o popularnosti ovog bara. „Buba“ je otvorena 24/7 tako da već od ranih jutarnjih sati možete popiti prvu kavu, a onda se prepustiti mnogobrojnim atraktivnim sadržajima za dodatno uživanje u morskim radostima. Navečer ćete zabavu nastaviti na istom mjestu uz raznovrsne zabavne sadržaje koje organizira beach bar „Buba“ (happy hour after beach party događanja, gostovanje popularnih DJ-a, bendova, razni koncerti, itd.).

Noćni klub „Bebić također se nalazi u centru grada, uz Marineta ulicu. Radi se o noćnom klubu u kojem se pušta narodna glazba, a slogan im je „Navrati ponekad“. Za sve one koji vole ovaj tip glazbe, noćni klub „Bebić“ ih neće razočarati, čak što više, bit će to njihovo najdraže mjesto za izlazak tijekom ljetovanja u Makarskoj.

Cocktail bar i noćni klub „Makarana nalazi se na plaži uz park šumu i šetnicu sv. Petar. Poznato i popularno okupljalište mladih, a uz noćni program, ovdje možete sjesti i tijekom dana. Mnoštvo sadržaja i raznolik program tijekom ljeta, a u ponudi imaju i nargile s raznim okusima.

Pivnica „Pivac radi cijelu godinu, a tijekom ljeta ovdje se okuplja ekipa koja voli probati razna domaća i strana piva. Odlična atmosfera, urbana destinacija koja se nalazi u središtu Makarske, u ulici Marineta. Radi se o staroj konobi čiji interijer je sačuvan u izvornom stilu, a dodatna izvornost je i ta što se pivnica „Pivac“ nalazi u objektu koji broji skoro dva stoljeća. Odlično mjesto za sve posjetitelje Makarske koji su ljubitelji rock ‘n rolla i bluesa.

Gdje odsjesti u Makarskoj?

Sad kad smo vam detaljno predstavili noćni život Makarske i vjerojatno vas nagovorili da svoje iduće ljetovanje provedete u glavnom gradu Makarske rivijere, ostali smo vam dužni dati još jednu informaciju, a ta je, gdje odsjesti u Makarskoj tijekom ljetovanja?

Ne brinite, imamo odgovor.

Dovoljno je da posjetite stranicu Apartmani u Makarskoj koja se nalazi na našem portalu Privatni smještaj i vidjet ćete na desetine različitih apartmana, kuća za odmor i vila koje nude smještaj u centru Makarske ili na širem gradskom području.

Svaki predstavljeni objekt posjeduje svoju stranicu na kojoj možete razgledati fotografije smještaja te u opisu objekta saznati gdje se točno nalazi, koliko je udaljen od plaže, trgovine, restorana, noćnih barova, itd.

S vlasnicima apartmana možete stupiti u kontakt preko naznačenog broja telefona ili preko kontakt forme unutar koje možete upisati vaš datum dolaska kako biste dobili informaciju je li smještaj raspoloživ u željenim terminima.

Razgledajte ponudu apartmana u Makarskoj na našem portalu i rezervirajte onaj koji najviše odgovara vašim željama i potrebama te neka planiranje ljetovanja u Makarskoj započne.

Vaš Privatni smještaj