KUĆANSKI APARATI KOJE GOSTI ŽELE U SMJEŠTAJU

KUĆANSKI APARATI KOJE GOSTI ŽELE U SMJEŠTAJU

Bilo da je riječ o poslovnom putovanju ili tjedan dana ljetovanja obitelji s djecom, sve veći broj gostiju današnjice zahtjeva određene kućanske aparate u smještaju u kojemu će provesti svoj godišnji odmor.

Poneki gosti putuju s veoma probranim brojem odjevnih komada jer znaju da se u smještaju nalazi perilica za rublje te da će biti u mogućnosti oprati robu i da nemaju potrebnu nositi prevelike kovčege. Mnogi gosti koji odsjedaju u apartmanima nose pune prtljažnike hrane jer namjeravaju kuhati tijekom odmora te očekuju da će kuhinja biti dobro opremljena, a određenim gostima je samo važno da je WI-FI odlične kvalitete te ćete možete trebati postaviti pojačivače signala po smještaju. No, koji su to kućanski aparati koje moderni gosti očekuju u smještajnim kapacitetima, saznajte u nastavku.

SMART TV, KABELSKA, SERVIS ZA STREAMING

U današnje doba je nezamislivo da smještaj nema flat TV i barem satelitsku/ kabelsku. Iako mnogi gosti tijekom svog odmora neće ni upaliti TV, isti je postao sastavnim dijelom modernog života i nešto što se naprosto očekuje u smještaju. No, jednako kao što određeni gosti neće ni pomisliti na gledanje televizora tijekom svog odmora, tako sve veći broj modernih putnika očekuje da se u ponudi smještaja nalaze i servisi za streaming poput Netflixa i/ili Amazon Primea jer ni tijekom svog odmora ne žele propustiti novu epizodu svog omiljenog showa.

Smart TV i Netflix
Izvor: Unsplash/ Jens Kreuter

KUHINJSKI APARATI

Prema mnogim istraživanjima, velikom broju gostiju jedinica privatnog smještaja veoma je važna opremljenost kuhinje. Dapače, gosti očekuju da će kuhinje biti opremljene kao njihove doma, ako ne i bolje. Krenimo od opremljenosti kuhinje; nedopustivo je da se u smještajnim jedinicama nalazi posuđe te pribor za jelo koje iznajmljivači više ne koriste i koji nisu u setu. Moderni pribor i tanjuri, više vrsta lonaca i tavi, različite vrste čaša jednostavno su must have, a pored toga kuhinja bi trebala biti opremljena kuhalom za vodu, tosterom, aparatom za kavu, potom perilicom suđa, pećnicom, mikrovalnom, a sve veći broj gostiju na listi kuhinjskih aparata i dodataka voljeli bi naći i sokovnik, pekač za kruh i vrč za filtriranje vode budući da im je godišnji odmor idealna prilika da u potpunosti žive zdravo.

Kuhinjski aparati u smještajnim jedinicama
Izvor: Unsplash/ Kenny Eliason

ČISTOĆA

Metle su postale poprilično „out” te bi se u prostoru ostave svakako trebao naći usisivač. Isti će biti veoma koristan i roditeljima s malom djecom koji će u datom trenutku možda trebati koristiti aspirator. Ono što je veoma popularno, a i vama kao iznajmljivačima će olakšati završno čišćenje su robotski usisavači koje gosti mogu uključiti po izlasku iz smještaja, a pritom su i energetski učinkoviti. Perilice rublja postaju sve učestaliji dio apartmana, a ne bi bilo naodmet i da postoji mogućnost korištenja sušilica, pa makar uz nadoplatu. S obzirom na pandemiju proteklih godina, a i sve veći broj alergičara, osvježivači i ovlaživači zraka odličan su dodatak smještajnim jedinicama.

Kućanski aparati za čišćenje
Izvor: Unsplasj/ Kowon vn

SIGURNOST

Kako živimo u užurbanijem vremenu koji sa sobom nosi i svojevrsnu dozu nesigurnosti, sigurnost postaje sve značajniji faktor pa i tijekom odmora. Ukoliko vaši objekti imaju nadzorne kamere, iste će dobro doći i vama za provjeru sigurnosti, a i sami gosti će se osjećati sigurnije. Pritom imajte na umu da nije dozvoljeno „zavirivati” u privatnost gostiju. Što se tiče samog ulaska u smještaj, sve popularnije bivaju pametne brave pomoću kojih se u smještaj ulazi PIN-om. Također, s obzirom da je PIN zamjenjiv, riječ je i o sigurnijoj opciji za Vas u vidu vlasnika smještajnih kapaciteta.

Sigurnost smještajnih jedinica
Izvor: AdobeStock/ 300808800

Naravno, nemojte zaboraviti i kojekakve gadgete i zabavu jer je to uostalom glavni dio odmora, nije li tako? Playstation, Xbox, bežični punjači pametnih telefona, radio ili čak gramofon (koji će osim zabave dati smještajnim jedinicama šarmantan retro štih) postaju mali kućanski aparati koji će Vašim smještajnim jedinicama osigurati dodatnu vrijednost.

Kućanski aparati za zabavu
Izvor: Unsplash/ Andrew M

Ulaganjem u male kućanske aparate ulažete u zadovoljstvo gostiju te stvarate potencijal za ponovno vraćanje tih istih gostiju u vaše smještaje, a time samo ulaganje stvara izravan prihod. Stoga, svaki kućanski aparat u koji se odlučite uložiti, višestruko će se isplatiti, a ukoliko se brinete o njihovoj sigurnosti i dugovječnosti, pa uvijek postoji sigurnosni depozit, zar ne?