Kako pronaći idealan smještaj za odmor korištenjem portala Privatni Smještaj?

Kako pronaći idealan smještaj za odmor korištenjem portala Privatni Smještaj?

Odmori, posebice ljetovanja su nešto što čemu se većina nas raduje tijekom cijele godine i baš iz tog razloga želimo da samo planiranje bude što jednostavnije, a odmor što ugodniji i nezaboravniji.

Mnogi Hrvati posjeduju nekretninu koja se nalazi uz predivno Jadransko more, no što je sa svim onima koji moraju unajmiti smještaj? S obzirom da je Hrvatska svake godine sve popularnija turistička destinacija, smještaji se veoma brzo popune, a i cijene boravka u obiteljskim smještajima rastu iz godine u godinu.

Zato je tu portal PrivatniSmjestaj.hr koji smo osmislili kako bi domaćini/ iznajmljivači na jednostavan način oglasili svoje sobe, apartmane, studija i kuće za odmor, a gosti su u mogućnosti pronaći povoljniji smještaj koristeći portal koji sadrži sve suvremene specifikacije koje olakšavaju pronalazak idealnog smještaja za odmor.

U nastavku vam donosimo pregled opcija portala PrivatniSmjestaj.hr koje su i više nego dobrodošle kada je riječ o pronalasku idealnog utočišta u kojemu ćete provesti svoj odmor u Hrvatskoj.

Jednostavno i brzo

Rezerviranje smještaja preko specijaliziranog online portala PrivatniSmjestaj.hr je jednostavno i brzo. Pregled oglašenih jedinica privatnog smještaja omogućen je svima i bez registracije. Za pronalazak željenog smještaja potrebno je unijeti destinaciju odmora, odabrati datum boravka, broj gostiju i sustav će prikazati dostupne opcije smještaja. No, svi oni koji žele rezervirati svoj boravak na putem našeg portal, trebaju se registrirati na portal koristeći e-mail, Google ili Facebook račun. Registracijom Vam se nude i dodatne mogućnosti kao što je pohranjivanje omiljenih oglasa smještajnih jedinica.

Jednostavna i brza pretraga smještaja

Omiljeni oglasi

Kako ne biste trebali oglase otvarati u “novim prozorima”, pohranjivati ih na svom računalu ili pisati nazive i cijene na papir, omogućili smo funkciju Omiljeni koja registriranim korisnicima omogućava pohranu željenih oglasa klikom na zvjezdicu koja se nalazi pored oglasa.

Omiljeni oglasi

Kada pohranite željene oglase u Omiljene, do istih možete doći tako što ćete kliknuti na glavni izbornik i odabrati rubriku Omiljeni. Želite li određeni smještaj ukloniti, dovoljno je ponovo kliknuti na zvjezdicu koja će tada postati bijele boje.

Klikom na zvjezdicu moguće je na jednostavan način pohraniti željene oglase

Sigurnost

Sigurnost je u online svijetu jedna od ključnih stavki. Privatni Smještaj ne prosljeđuje osobne podatke trećim stranama. Portal PrivatniSmjestaj.hr koristi HTTPS protokol koji je ključan kada je riječ o online plaćanjima, a također, zahvaljujući HTTPS protokolu komunikacija je kriptirana. Online portal PrivatniSmjestaj.hr koristi sigurne metode plaćanja i omogućuje vam da direktno rezervirate smještaj putem rezervacijskog sustava.

Filteri

Većina nas, uslijed ovog užurbanog tempa života, želi svoj idealan smještaj pronaći što prije. Zato smo mi u Privatnom Smještaju uveli ključne filtere pomoću kojih je pronalazak idealnog smještaja za odmor jednostavan i brz. Ključni filteri koje možete koristiti prilikom potrage za željenim smještajem za odmor su: cijena noćenja, broj kreveta, spavaćih soba i kupaonica, vrsta smještaja, sadržaj smještaja, sadržaj objekta i kategorija.

Jedna od velikih prednosti korištenja PrivatnogSmještaja.hr je što vam naš portal omogućuje da istražite i otkrijete smještaje u dijelovima Hrvatske u kojima možda prvotno niste namjeravali provesti godišnji odmor. Kada vam se izlistaju smještaji u destinaciji koja vas je prvotno zanimala, kako biste proširili pretragu ili tražili smještaje pomičući kursor miša kartom, kliknite na vrhu karte u kvadratić pored Pretraži dok pomičem kartu koji će na taj način dobiti kvačicu. Kako budete pomicali kartu, tako će vam se izlistavati novi smještaji, a tko zna možda vas baš neka jedinica privuče svojom cijenom, interijerom, eksterijerom, lokacijom, a to vam nije bio prvotni plan.

Micanje po karti

PrivatniSmjestaj.hr je hrvatski proizvod i hrvatski portal osmišljen kako bismo svi mi na jednostavniji način pronašli željenu smještajnu jedinicu za odmor na području Hrvatske. Portal nudi širok izbor opcija koje odgovaraju različitim potrebama i budžetima putnika, a važno je naglasiti da su cijene često pristupačnije no na drugim platformama. Gosti se mogu rezervirati putem rezervacijskog sustava, što im omogućuje da brzo i jednostavno pronađu idealnu opciju smještaja. Brzo i jednostavno zvuči dobro zar ne? Brzo i jednostavno zvuči – PrivatniSmjestaj.hr.