KAKO ODABRATI NAJBOLJI PRIVATNI SMJEŠTAJ ZA VAŠU OBITELJ?

KAKO ODABRATI NAJBOLJI PRIVATNI SMJEŠTAJ ZA VAŠU OBITELJ?

Za potpun i ugodan doživljaj ljetovanja potrebni su more, sunce, plaža i prikladan smještaj.

Važno je za obiteljsko ljetovanje odabrati smještaj koji će ispuniti potrebe svih članova vaše obitelji, što više vam olakšati potencijalne brige i dopustiti vam da se odmorite s ljudima koje najviše volite. Kako ne biste zaboravili prilikom rezervacije smještaja obratiti pažnju na važne kriterije odabira idealnog obiteljskog privatnog smještaja, donosimo odgovor na pitanje kako odabrati najbolji privatni smještaj za vašu obitelj!

BLIZINA SMJEŠTAJA PLAŽI

Centar godišnjeg odmora na hrvatskoj obali uvijek je jedna omiljena plaža na kojoj se odmaramo najveći broj dana. Iznimno je važno ako putujete s obitelji da ta plaža ne bude predaleko od smještaja, kako bi svim članovima obitelji bilo jednostavno i ugodno doći do te plaže. Posebno ako odlučite ne putovati automobilom, a do idealne plaže imate više od 30 minuta hoda, takvo što ne bi bilo ugodno djeci i starijim osobama. Kako biste to izbjegli, na našem portalu PrivatniSmjestaj.hr možete odabrati svoj idealni privatni smještaj po lokaciji na kojoj se nalazi. Na početnoj stranici našeg portala upišite željenu destinaciju, željeni datum prijave i odjave te broj osoba za koje tražite smještaj. Nakon klika na gumb Pretraži, prikazat će vam se svi slobodni smještaji na željenoj destinaciji, u slobodni za broj gostiju koji želite u navedenom periodu. S desne strane vidjet ćete kartu na kojoj će biti prikazani smještaji, koji su vam izlistani s lijeva, s njihovom cijenom noćenja i lokacijom. Klikom na cijenu noćenja možete vidjeti o kojem se smještaju radi i otvoriti ga kako biste vidjeli više informacija. Na karti smještaja možete odrediti koliko su udaljeni od mora i plaže. Također, ako vam je glavni kriterij blizina obale, a ne mjesto ljetovanja, savjetujemo da kliknete na kućicu ispred Pretraži dok pomičem kartu kako biste micanjem karte vidjeli dostupne smještaje u periodu koji ste naveli za željeni broj ljudi diljem hrvatske obale.

KAKO ODABRATI NAJBOLJI PRIVATNI SMJEŠTAJ ZA VAŠU OBITELJ? 1
Izvor: Privatni Smještaj

BLIZINA SMJEŠTAJA DUĆANU

Ako ljetujete u apartmanu, studio apartmanu ili kući za odmor veoma važno vam može biti gdje možete nabaviti namirnice za svoju obitelj kako biste mogli pripremati ukusne obroke kao kod kuće. Olakšavajuće je ako ne morate za svaku potrebnu namirnicu daleko hodati ili voziti se automobilom do najbliže prodavaonice. Također, ako imate manju djecu i potrebne su vam pelene, dječja hrana i ostale potrepštine, veoma je olakšavajuće da ih ne morate nositi od kuće, već da ih možete kupiti u blizini smještaja na ljetovanju. Ipak, ako se očarate nekim privatnim smještajem koji u blizini nema dućan, uz dobru organizaciju jedna velika kupovina može namiriti sve vaše potrebe, a možete uživati u vašem idealnom smještaju.

KAKO ODABRATI NAJBOLJI PRIVATNI SMJEŠTAJ ZA VAŠU OBITELJ? 2
Izvor: Pexels/ Karolina Grabowska

ŠTO SMJEŠTAJ NUDI I UKLJUČUJE?

Važno je provjeriti nudi li jedinica smještaja koja vas je zainteresirala sve što vam je potrebno i sve što želite. Nužno je da u vrućim ljetnim danima smještaj ima klimu, ako želite pripremati obroke kuhinju, a za ugodniji boravak Wi-Fi bi sigurno bio od koristi. Provjerite ima li smještaj pogled na more i balkon ili terasu, ako vam je to važno. Posebno ako putujete na more automobilom, korisno je da smještaj ima uključen parking kako ne biste morali boriti se za slobodno besplatno parking mjesto ili plaćati parking tijekom ljetovanja. Kako biste jednostavno pretraživali smještaje s vama neophodnim sadržajima, olakšati vam mogu filtri na našoj stranici PrivatniSmjestaj.hr. Nakon što pretražite željenu lokaciju, datume prijave i odjave te broj gostiju, u gornjem lijevom kutu nalazi se opcija Više filtera koja otvara željene filtere koje možete označiti i tako će vam se prikazivati smještaji koji imaju sve što ste označili. Označiti možete kao sadržaj smještaja Pogled na more, Prvi red do mora, Balkon/Terasa, Kuhinja i Klima uređaj. Kao sadržaj objekta možete označiti Wi-Fi, Parking, Dječji krevetić, Ljubimci dopušteni i Bazen. Pomoću naših filtera, brže i lakše ćete pronaći smještaj koji odgovara vašim potrebama i željama.

KAKO ODABRATI NAJBOLJI PRIVATNI SMJEŠTAJ ZA VAŠU OBITELJ? 3
Izvor: Unsplash/ Daniel Faust

PROUČITE DODATNE INFORMACIJE O SMJEŠTAJU

Kako ne bi bilo neugodnih iznenađenja i da biste bili dobro informirani i pripremljeni, proučite detaljno oglas za rezervaciju apartmana. Ne zaboravite, osim sadržaja smještaja, pročitati i Opis smještaja u kojem najčešće iznajmljivači daju korisne informacije o smještaju, njegovoj lokaciji i blizini moru, povijesnim znamenitostima i svim potrebnim objektima. Nakon toga proučite Dodatni troškovi i kućni red kako biste vidjeli odgovara li vam vrijeme prijave u smještaj i vrijeme odjave iz smještaja. Pod dodatne troškove domaćini mogu staviti boravišnu pristojbu, naplaćivanje klime ili naplaćivanje naknade za boravak kućnog ljubimca. Za sam kraj provjerite odgovaraju li vam Uvjeti rezervacije i Uvjeti otkazivanja. U slučaju bilo kakvih pitanja prije rezervacije, slobodno kontaktirajte našu ljubaznu korisničku službu na telefon: 01/4093-363 ili na e-mail: info@privatnismjestaj.hr. Radno vrijeme korisničke službe je radnim danom od 8 do 16 sati. Ako nakon rezervacije imate bilo kakvo pitanje za domaćina, imat ćete njegov kontakt koji će vam doći nakon rezervacije na e-mail, stoga bilo kakav direktni upit možete poslati domaćinu.

KAKO ODABRATI NAJBOLJI PRIVATNI SMJEŠTAJ ZA VAŠU OBITELJ? 4
Izvor: Unsplash/ Luke Southern

Nakon što se dobro informirate o jedinici privatnog smještaja, neće biti teško odabrati idealnu za vašu obitelj. Također, filteri i alati na našoj stranici kao što su pretraživanje pomoću karte, filtriranje oglasa po sadržaju smještaja i detaljno ispisane dodatne informacije, mogu vam samo pomoći. Nakon što razmislite koje su potrebe i želje vas i vaše obitelji, ostaje vam samo da posjetite našu stranicu PrivatniSmjestaj.hr i rezervirate svoju idealnu jedinicu privatnog smještaja za nezaboravno ljetovanje ove godine. Želimo vam sunčano vrijeme i ljetovanje iz snova!

Ako iznajmljujete privatne smještaje u Hrvatskoj – sobe, apartmane, studio apartmane i kuće za odmor, oglasite ih brzo i jednostavno na PrivatniSmjestaj.hr-u!