Fotografiranje apartmana 1

Fotografiranje apartmana

Jedan od najvažnijih dijelova oglasa vašeg smještaja svakako su fotografije. Na žalost, loše fotografije mogle bi vas koštati brojnih upita i rezervacija iako nudite vrhunski smještaj. Srećom, uz naših pet pravila za odlične fotografije to možete ispraviti već danas.

Danje svijetlo osigurat će vam kvalitetne fotografije, prirodne boje i prozračnost, za razliku od umjetne sobne rasvjete koja će dati previše svijetla ili fotografijama dati žute tonove. Zato svoj smještaj fotografirajte po danu uz otvorene zavjese i rolete.

Uključite fotografije uslikane iz svih kuteva sobe jer ćete tako gostima pružiti jasan pregled dimenzija i cijelokupne ponude.

Ne zaboravite na detalje. Bilo da je to predivan pogled iz spavaće sobe, dodatna oprema u kuhinji ili prostran krevet, takvi će detalji na fotografijama vaš smještaj istaknuti od drugih.

Kod slikanja aparat nemojte držati u razini očiju već u razini prsa. Tako ćete fotografijom moći objediniti sve od poda do stropa i izbjeći privid niskog stropa.

Ne zaboravite na fotografije eksterijera, terasa, dvorišta i vanjskih sadržaja. Mnogim gostima iste su gotovo važnije od fotografija interijera s obzirom na to da u ljetnim mjesecima više vremena provode na otvrenom nego u kući.

Oglasite svoj smještaj već danas i iskoristite gore navedene tehnike za uspješniju popunjenost.