4 kombinacije za ljetno osvježenje

4 KOMBINACIJE ZA SAVRŠENO LJETNO OSVJEŽENJE

Zasigurno vam nikada neće biti dosta savjeta o tome kako se osvježiti u vruće ljetne dane i mjesece. Donosimo vam nekoliko savjeta o tome što bi sve za vas mogao biti pravi odabir za ljetno osvježenje.

Svatko ima svoje načine za osvježenje od vrućina i dodatak za uživanje na plaži, no koliko god su sve te stvari već viđene možda nije loše da te stvari spojite u savršene kombinacije. Ipak nema ništa bolje nego kombinirati dvije stvari koje su vam svakako od pomoći, a zajedno su pun pogodak za uživanje na plaži ili apartmanu.

1.TOP KOMBINACIJA HLADA I LIMUNADE

Znamo da ljudi koliko god vole sunce, dugo sunčanje i „hvatanje boje“ ipak jednako tako vole i dobar odmor u hladu jer ipak kolika god da je ljubav prema suncu treba se paziti i štetnih UV zraka te se ponekad odmoriti u hladu, a i ima li išta bolje od toga da nakon dugog uživanja na suncu legnete u hlad i odspavate koju minuticu dok vam uši miluje zvuk valova. Zamislite da vašem odmoru u hladu dok vani sunčeve zrake griju svaku stijenu, more i plažu dodate limunadu. Pravo osvježenje za vaš organizam. Ona će vam dići energiju, pomoći vam da se rashladite i staviti osmjeh na vaše lice. Dok iz hlada sa hladnom limunadom gledate more samo imajte na umu kako vam ovaj osjećaj uživanja nitko ne može platiti.

LIMUNADA
Izvor: https://image.dnevnik.hr/media/images/920×695/Jul2018/61530426-limunada.jpg

2. SLADOLED I MORE KAO PRAVO OSVJEŽENJE

Ima li boljeg početka ljeta i vrućih dana uz osvježenje sladoledom. Naravno da je odgovor, ne. Ma nema osobe koja ne voli pojesti dobar sladoled kada vani nastupe vrućine i sunce. Pri početku ljetnih žega u 5. i 6.mjesecu još je sve izdrživo, no kasnije nema većeg gušta pogotovo ako ste na moru. Najbolje osvježenje bili u apartmanu, na plaži ili kafiću je sladoled kojeg možete pronaći na svakom kutu mjesta u kojem ljetujete. Najveći gušt zasigurno je i kada se okupate u moru. To je valjda najbolji osjećaj koji možete doživjeti na ljetovanju. Konstantno kupanje i umakanje nogu u moru. Sjesti u plićak i jesti sladoled svima je dobro poznato i daleko najdraže iskustvo. Zato kombinirajte sladoled i uživanje u moru i iskusite dva osvježenja u jednom dok sve to kombinirate sa suncem koje vas miluje po licu i grije vam dušu.

sladoled
Izvor: Pixabay/ Tumisu

3.KOKTELI I DOBRA ATMOSFERA

Ljubitelji dobrog provoda, dobre atmosfere i uživanja u barovima na plažama sigurno će kao glavno ljetno osvježenje navesti koktele. Kokteli su sigurno prvi odabir mlađoj populaciji koji više od ičega nakon kupanja vole sjesti u obližnji bar naručiti najdraži koktel i uz priču i smijeh s prijateljima uživati u vrućem ljetnom danu na plaži. Kokteli će vas sigurno osvježiti i odmah vas ispuniti dobrom energijom, a spojimo li ga sa dobrom atmosferom, partijem ili samom zabavom s prijateljima to je onda dobitna kombinacija za osvježenje u ljetnim mjesecima. Dani će vam prolaziti zabavno uz pijuckanje voćnih okusa fantazije, a svakako vam odlična ideja može biti i da se osvježite u svoj domaći koktel. Skupite se svi u apartmanu, napravite svoju zabavu i uživajte u svojem remek djelu namijenjenom za uživanje i osvježenje.

kokteli
Izvor: https://media.istockphoto.com/photos/drinks-with-blur-beach-and-sunset-in-background-picture-id1257164843

4.HLADAN TUŠ I UŽIVANJE NA TERASI

Za kraj dana, kao pravi odmor od sunca i cjelodnevnog kupanja sigurno bi bio hladan tuš. Naravno da je kupanje u moru odlično osvježenje, no nakon kupanja u moru i uživanja u suncu, osvježenje hladnim tušem nitko i ništa baš ne može zamijeniti. Hladan tuš i nakon njega dobra večera i uživanje na terasi nezamjenjiv je osjećaj. Dok je predvečer vani još toplo sakupite prijatelje ili obitelj sjednite na terasu i uživajte u kartanju, dobrom piću ili sjećanju na neka davna vremena vaših starih. Nakon užitka na plaži, još veći gušt će vam biti kada se ljetna vrućina snizi i sjednete na terasu i uživate u povezivanju sa svojim voljenima kroz priču i smijeh.

tus
Izvor: https://thumbs.dreamstime.com/b/outdoor-beach-shower-fresh-water-slow-motion-beautiful-blue-sky-background-sun-leaves-lens-flare-effects-120705032.jpg

Pa ako ste spremni upustiti se u ljetnu uživanciju i pronaći svoje savršeno osvježenje, pronađite mjesto za odmor na našem Jadranu i rezervirajte svoj boravak na PrivatniSmjestaj.hr!